Prodajem...

Stara garda

Newbie
Učlanjen(a)
11.09.2023.
Broj reagovanja
11
1. Štapove, od #2 do #9 razne dužine... sve vrhunsko (Scott, Sage, Winston, St. Croix, T&T, nesto Orvisa i Loomisa...), i samo high-end modeli s' kraja 90-ih i prve decenije 2000-ih... Dosta toga - jako retko; Cene: od $500 navise.
2. Nesto (visak high-end) blenkova (sve isto kao i stapovi, ali nisam stigao nikad da ih sve iskoristim)
4. Puno rod-building i vezackog (za musice) materijala i alata... 2 vrhunske stege, itd...
5. jako ocuvani kombinezoni Simms i Orvis, (neki par-dva su i potpuno novi, sve gortex; ima i 2 para simmsovog 9mm neoprena za zimsku Drinu Lim i sl.) Velicine od XL, do XXL. Za coveka visine oko 180.
6.Čekrci - od vrhunskih Abela i Orvisa do Cortlanda i sl. Ima i novih, nikad koriscenih. Puno rey. spulni. Sve moguce velicine...
7.Strune - uglavnom Cortland 444 SL, 3M, nesto RIO i Orvis (isto), nesto spaya, headova... ni sam ne znam sta sve...
8.Cipele: nekoliko pari potpuno novih Cork i Chub creek, sve brhunsko, i samo felt. Velicine cca za kl. cipele br. 43-44.
9. Svasta nesto od sitnog ppribora, materijala, itd. (sve je nekad, a i sad bilo sam vrh...) - (10). Zasto? Odg. - zato sto vise nisam u stanju ni da siđem onih 50'ak metara do u Gradac, a kamoli da se popnem nazad. Zato sto sve tuznije ali i sve cesce (ma koliko lagao sebe) merkam ako ne feedere a ono makar stapice tipa: 5m, 110g, za plovak 0.5 do 1g, +stolica (- tipa fotelja sas jastucici i... po mogucstvu, sas drustvo tj. jednoclanu "poslugu" - u vidu mlađe babe, niže spratnosti, novije krštenice, bez brkova (!), bez tri prezimena, da nije ministarka i da ume da oladi i otvori pivo bilo kad i bilo gde, i da skuva kafu (a da ne zagori) na primusu; da ume da sluša ploče kad je zima (al' da ih ne izgrebe !) i najvaznije: da govori onda i samo onda kad je čovek nešto - pita (!!!) - npr. u vezi fudbala, basketa, lekova, pripreme za slavu, popa... ili u sl. situvacijama, opasnim po 'vako mlado, naivno, uzigrano, duševno i nadasve nežno pecaroško srce :) :-(

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Interesuje me Sage, sta od stapova, moze i privatnom porukom, bar zbog mira u kuci i Marica;):doh::cheesy::smiley::290:

una00

Newbie
Učlanjen(a)
27.02.2011.
Broj reagovanja
5
Predlog da napravite kompletan spisak sa cenama i okacite lakse ce biti i Vama i nama,bice jednostavnija i brza prodaja,pozz

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Uzmi Scotta da ti se oci otvore 😂
Ako se na mene odnosi ova poruka a da se čoveku ne kvari oglas, komentariši mi molim te privatnim porukama...khm khm, pre tri meseca si uzeo scott-a pa si si progledao, da da...
izvinjavam se ovom prilikom auditorijumu i podržavam predlog kolege "una00".

Stara garda

Newbie
Učlanjen(a)
11.09.2023.
Broj reagovanja
11
Najpre: bistro svima!
Hvala i mnogim dobronamernim kolegama sa predlozima, suvislim pitanjima, mišljenjima i sl., a i onima koji su malo manje dobronamerni bili na rečima "podrške". Nista strašno; sve u redu, reka teče; na mlađima i mlađima - i ostaje.
Dobro, da se vratim na temu:
1. izvinjavam se svima zbog mnogo slovnih grešaka. Opravdanja ne volim, ali objektivno, imam velikih poteškoća u kordinaciji ruka-oko, te je i kucanje na telefonu, za mene priličan napor.
2. stoga cu nadalje koristiti osisanu latinicu; manje gresim tako, a i dalje je čitljivo i rayumljivo - valjda?
3. mje pismo jeste naša lepa i jedinstvena ћирилица, али признаћете, куцати је на тел. је "pain in the a**"; i za mnogo zdravije i mlađe ?
4. "Covece, pređi na stvar, jbt !"
5. Pa u tome i jeste "stvar". Zato sada pisem; vecinu zanima samo - CENA. To je OK., ali po meni, OK je za kupujem-prodajem, e-bay i sl. sajtove.
6. "Covece, je'l tebi dobro u glavi? Ovo i jesta tema kupujem prodajem!"
7.Ne znam za (moju) dijagnozu tipa F, ali za onu drugu zdravu od koje svi pomalo neizle;ivo bolujemo to znam: moja ideja je bila da na forumu posvecenom musicarenju ponudim "djuture" sav moj (veoma suzen ostatak pribora koji sam doneo pri povratku u Srbiju, posle mngo godina zivota i sljake na zapadu,.., a koji bih rado nekom i ostavio u nasledje... da imam kome.
8. "Ciko, ciko, a je l' sav taj lebac tvoj...", "evo ja, evo ja, ciko... ma sve ću da "nasledim" samo kazi.." :)
9. Da sav taj "lebac" jeste moj; i sav je dugo i mukotrpno skupljan, godinama...
Sav taj pribor (a vecim delom sam ga rasprodao, mnogo pre mog povratka u Srbiju...) jeste bio i ostao neka "klasika", bar sto se grafita i stapova tice.
Doneo sam sa sobom samo ono sto mi je bilo i ostalo drago (onoliko koliko plasticna stvar moze bita "draga" ljudskom biću...). Dakle u tome i jeste stvar - KLASIKA, zato mi je draga, kao i ploce...
Danas je taj pribor (stapovi uglavnom) tehnoloski - svakako prevazidjen. Ti stapovi su tezi, sporiji, meksi... cak i od mnogih "el chipo" (cca $100, npr. "Fenvika" Aetosa, Redingtona, cak i nekih Vision "svedjana/finaca/designed by Goran...", i sl. 'big name low price' marki.
10. Pa ako je tako, a jeste, sto onda ciko tolke pare (nerazumno) trazis za taj praistorijski krs ?!
11. Odgovor i jeste ono cuveno: ono sto je za nekog krš, za drugog je zlato!
A zlato je retko i - skuuuupoooo! Bilo i ostalo.
Da skratim "zvaku" (kako bi to mlađi rekli) OVAJ PRIBOR KOJI IMAM NIJE ZA POCETNIKE u mušičarenju, a nije ni za one koji su tek nekoliko godina u "sportu" (ne podnosim rec sport tamo gde se pominje i rec musicarenje, al' ajde de...) Zasto takvo "potcenjivanje" i takav snobizam. Nije ni prvo ni drugo, naprotiv!
Postoji milion razloga zasto ce cak i jedan pro-musicar (npr. maric, a ni prota, koliko mi je poznato nije bas umakao tome ili nekim drugim ljudima ovde za koje znam licno, ili sam cuo puno pohvalnog o njihovom umecu...) i dalje (kad nije na "sceni") uzeti mnogo radije u ruke jedan npr Scott G, ali pravi dvodelac iz ranih 90-tih, ili Sage GFL, ili SP, SPL, pa i LL , ili Winstonov IM6 ili malo kasnije i LT, ili prve GL4 ili GLX modele...
Ja cu navesti samo dva razloga (imho) :
a) to su stapovi apsolutno neprevazidjeni po svom dizajnu, za bilo koju musicarsku tehniku na nasim vodama (posebno kad je u pitanju mnogo razlicitih rol-kastova, daleki a fini zabacaji na Drini, Limu pa i na Ribniku i Vapi... sve u jurnjavi za lipljenom..., i naravno, svi su idealni za puno lakog mendinga pri nimfanju - sto je pretezno ono sto i radimo...
b) univerzalni su (koliko to moze da bude bilo koji vrhunski stap, a kamoli musicarac) - za skoro sve nase vode
Ima i c) ( ili: "sta da radim kad je volem babo..."), a to je: KLASIKA je emocija, secanje na mladost, samouverenost - (skoro) nikad nece da izda, i nadasve: za majstore i sladokusce - "I MIRIS I UKUS". što će reći: MIRIS: da, volim (Sage/Winston/Scott/T&T/Orvis) da imam brand name, (a ko ne voli da ima bendžu, i kad mu bas i ne treba, makar ga svi u selu proglasili malogradjaninom, seljakom, skorojevicem itd. ?!), a UKUS - e to je već jako,jako, subjektivna stvar!
Meni myes dati sve Sagove X serije ovog sveta, radije cu da pecam na nekog no'name staklenca. Daj mi sve TCR-ove i SP++ i sl. topove, ja cu opet da se vratim na lesku ako nemam ni za staklenca iz 70-tih.
Eto to je deo "C"! Za mene, u ovom dobu (kad je svaki izlazak na vodu, svako gacanje, "vozi bar jos jednom na Drinu sinovac, da zveknem onog (lipljena sto mi nekako uvek ode bar metar dalje od mog najduzeg zabacaja...), onog od prosle godine sinovac, sto mi umače, 'bem ti zivot, ko da sam klinac" eto, meni je to mozda i stvarno poslednji zabacaj, pa kako onda da bacam neki X ili Helios ili Vision ili Aetos i sl ?
Ako mogu, ako sam sit - biram ono sto volim. Ako nemam, ako sam gladan - zajebi sve Scottove, Sagove i ostalo, vreme da nesto uzmem da jedem (a da bih jeo moram da radim, a ne da se zajebavam sa stapovima, strunama, lipljenima, muvama ... Taj deo je naravno svima jednako jasan.
Eto tako. Da se ne mucimo i pricamo do besvesti o cenama..., ni vi ni ja.

Ko hoce da ima klasiku, i voli, i moze - sve cene su vise nego razumne i krajnje pristojne.

A ako neko trazi Sage X i sl, TMF ali da je BORON! samo boron brate, ajde moze i Air ali..., Orvisa, ali samo tip flex brate i samo helios ver. 3.0 sa USBom ver 3.1 i SSDom ali samo NMe..., i ako nije poslednji G ili bar G2, jedno sedmodelac bar, i oko 11.6ft za nimfa(pa)ranje - e onda *bes Scotta brate... Ja i njima zelim da nadju sta im dusa trazi, ali to ja nemam niti cu ikad imati.

Sve vas pozdravlja vas kolega "čiča".
P.S.
Moram: proto, "objasni" maricu, molim te, али ПРЕ nego li kupi kartu za aviJon: kad je vec nesto prizno vise ne moz da se vadi cak ni na onu foru: "cika milcajac, mislim, Sir, Yes Sir, I vozio, yes drive, brm brm, under DUI, but only malo, litle, jedna, jeste, yes sir, single, one kao Sage ONE bre, casica, ma ni tolko, au since pa ovi gori od nas, uno sir, numero uno, no, no, no sir, no two, no Scott, jedna bre ameru nijedan, kao Sage ONE!, this litle sir..." i onda da mu objasni bas sve - rasiri ruke - ko Jokić ispred Lebrona @ bem.ti.zivot.bezSage.com :)

Stara garda

Newbie
Učlanjen(a)
11.09.2023.
Broj reagovanja
11
Najpre: bistro svima!
Hvala i mnogim dobronamernim kolegama sa predlozima, suvislim pitanjima, mišljenjima i sl., a i onima koji su malo manje dobronamerni bili na rečima "podrške". Nista strašno; sve u redu, reka teče; na mlađima i mlađima - i ostaje.
Dobro, da se vratim na temu:
1. izvinjavam se svima zbog mnogo slovnih grešaka. Opravdanja ne volim, ali objektivno, imam velikih poteškoća u koordinaciji ruka-oko, te je i kucanje na telefonu, za mene priličan napor.
2. stoga cu nadalje koristiti ovu gadnu, osisanu latinicu; manje gresim tako, a i dalje je čitljivo i razumljivo - valjda?
3. moje pismo jeste naša lepa i jedinstvena ћирилица, али признаћете, куцати је на тел. је "pain in the a**"; i za mnogo zdravije i mlađe ?
4. "Covece, pređi na stvar, jbt !"
5. Pa u tome i jeste "stvar". Zato sada pisem; vecinu zanima samo - CENA.
To je OK., ali po meni, OK je za kupujem-prodajem, e-bay i sl. sajtove.
6. "Covece, je'l tebi dobro u glavi? Ovo i jeste tema kupujem i prodajem!"
7.Ne znam za (moju) dijagnozu tipa F, ali za onu drugu zdravu, od koje svi pomalo neizlecivo bolujemo to znam: moja ideja je bila da na forumu posvecenom musicarenju ponudim "djuture" sav moj preostali pribor i opremu. To je i inace, veoma suzen ostatak pribora koji sam doneo pri povratku u Srbiju, posle mnogo godina zivota i sljake na zapadu...
Ne, nisam bogat, naprotiv. (stigla me ona *evrejska...)
Verovao neko ili ne ja bih sve to bih rado nekom i ostavio, u nasledje... da imam kome.
8. "Ciko, ciko, a je l' sav taj lebac tvoj...", "evo ja, evo ja, ciko... ma sve ću da "nasledim" samo kazi.." :)
9. Da, sav taj "lebac" jeste moj; i sav je dugo i mukotrpno skupljan, godinama, tj decenijama...
Sav taj pribor (a vecim delom sam ga rasprodao, mnogo pre mog povratka u Srbiju...) jeste bio i ostao neka "klasika", bar sto se grafita i stapova tice.
Dakle rec klasika je poenta cele moje oglas-price.

Doneo sam sa sobom samo ono sto mi je bilo i ostalo drago (onoliko koliko plasticna stvar moze bita "draga" ljudskom biću...).
Dakle u tome i jeste stvar - KLASIKA, zato mi je draga, kao i ploce, recimo...

Danas je taj pribor (stapovi uglavnom) tehnoloski - svakako prevazidjen.
Ti stapovi su tezi, sporiji, meksi... cak i od mnogih "el chipo" (cca $100, npr. "Fenvika" Aetosa, Redingtona, cak i nekih Vision "svedjana/finaca/designed by Goran...", i slicnih. 'big name low price' marki.

10. Pa ako je tako, a jeste, sto onda ciko tolke pare (nerazumno) trazis za taj praistorijski krs ?!
11. Odgovor i jeste ono cuveno: ono sto je za nekog krš, za drugog je zlato!
A zlato je retko i - skuuuupoooo! Bilo i ostalo.

Da skratim "zvaku" (kako bi to mlađi rekli) OVAJ PRIBOR KOJI IMAM NIJE ZA POCETNIKE u mušičarenju, a nije ni za one koji su tek nekoliko godina u "sportu" (ne podnosim rec sport tamo gde se pominje i rec musicarenje, al' ajde de...)
Zasto takvo "potcenjivanje" svih mladjih i takav snobizam?!
Nije ni prvo ni drugo, naprotiv!

Postoji milion razloga zasto ce cak i jedan pro-musicar (npr. maric, a ni prota, koliko mi je poznato nije bas umakao tome ili nekim drugim ljudima ovde za koje znam licno, ili sam cuo puno pohvalnog o njihovom umecu...) i dalje, al' kad nije na "sceni", i profesionalac uzeti mnogo radije u ruke jedan npr Scott G, ali pravi dvodelac iz ranih 90-tih, ili Sage GFL, ili SP, SPL, pa i LL , ili Winstonov IM6 ili malo kasnije i LT, ili prve GL4 ili GLX modele...

Zasto?! I Kakva je to budalastina?! Ja ludog li čiče!

Ja cu navesti samo dva razloga (imho) :
a) to su stapovi apsolutno neprevazidjeni po svom dizajnu, za bilo koju musicarsku tehniku na nasim vodama. (posebno kad je u pitanju mnogo razlicitih rol-kastova, pa daleki a fini zabacaji na Drini, Limu pa i na Ribniku i Vapi... sve u jurnjavi za lipljenom...), i naravno, svi su idealni za puno lakog (i na vodi i u vazduhu) mendinga pri nimfanju - sto je pretezno ono sto i radimo...

b) univerzalni su (onoliko koliko to moze da bude bilo koji vrhunski stap, a kamoli musicarac) - za skoro sve nase vode

Ima i c) ili: "sta da radim kad je volem babo...", a to je:
KLASIKA je emocija, secanje na mladost, samouverenost, (skoro) nikad nece da izda, i nadasve: za majstore i sladokusce - "I MIRIS I UKUS", što će reći:
- MIRIS: da, volim (Sage/Winston/Scott/T&T/Orvis[ubaciti ovde sta ko voli od brenda]) tj. vazno mi je da imam brand name, mda to nikad necu priznati... (a ko ne voli da ima bendžu, i kad mu bas i ne treba, makar ga svi u selu proglasili malogradjaninom, seljakom, skorojevicem itd. ?!),
- a UKUS - e to je već jako, jako, subjektivna stvar!

Meni mozes dati sve Sagove X serije ovog sveta, radije cu da pecam na nekog no-name staklenca.
Daj mi sve TCR-ove i SP++, Xi ili sl. GL topove, ja cu opet da se vratim na lesku ako nemam ni za staklenca iz 70-tih.
Eto to je deo "C"!

Za mene, u ovom dobu (kad je svaki izlazak na vodu, svako gacanje, "vozi bar jos jednom na Drinu sinovac, da zveknem onog (lipljena sto mi nekako uvek ode bar metar dalje od mog najduzeg zabacaja...), ma onog od prosle godine sinovac, sto mi umače, 'bem ti zivot, ko da sam klinac" eto, meni je to mozda i stvarno poslednji i najvazniji i razlog i zabacaj, pa kako onda da bacam neki X ili Helios ili Vision ili Aetos i sl ?!

Ako mogu, ako sam sit - biram ono sto volim. Ako nemam, ako sam gladan - zajebi sve Scottove, Sageove i ostale TMFove ovog sveta, vreme je da nesto uzmem da jedem (a da bih jeo moram da radim, a ne da se zajebavam sa stapovima, strunama, lipljenima, muvama i Tomom Morganao, tj. njegovom zaostavstionom... Taj deo je, naravno svima nama, jednako jasan. Nismo maloletni.
Jbg. zivot.

Eto tako. Da se ne mucimo i pricamo do besvesti o cenama..., ni vi ni ja.

Ko hoce da ima klasiku, i voli, i moze sebi da prusti - sve cene su vise nego razumne i krajnje pristojne.

A ako neko trazi Sage X i sl, "TMF ali da je BORON! samo boron brate, ajde moze i Air ali...", ili: " Orvisa, ali samo tip-flex brate i samo helios ver. 3.0 sa USBom ver 3.1 i SSDom ali samo NMe...", i "ako nije poslednji G ili bar G2, jedno sedmodelac bar ako imas, i oko 11.6ft, za nimfa(pa)renje - e onda *bes Scotta brate... " - ja i njima zelim da nadju sta im dusa trazi, ali to ja nemam niti cu ikad imati.

Sve vas pozdravlja vas kolega "čiča".

P.S.
"Moram": proto, "objasni" maricu, molim te, али ПРЕ nego li kupi kartu za aviJon: kad je vec nesto prizno vise ne moz da se vadi cak ni na onu foru: "cika milcajac, mislim, Sir, Yes Sir, I vozio, yes drive, brm brm, under DUI, but only malo, litle, jedna, jeste, sir, single, one kao Sage ONE bre, casica samo, ma ni tolko, au sunce nekalajisano ti pa ovi gori od i od nas, ej, uno sir, numero uno, no, no, no sir, no taliano, no two, no Scott, jedna bre ameru nijedan, SIR, kao (u bem ti zivot kako se kaze kao, a da, like, yes, like Sage ONE!, this litle sir..." i onda da mu objasni bas sve odjednom - rasiri ruke - ko Jokić ispred Lebrona @ bem.ti.zivot.bezSage.com :)
Bistro!

Stara garda

Newbie
Učlanjen(a)
11.09.2023.
Broj reagovanja
11
Jbg. nesto sam pritusnuo, pa ode dvaput. Zao mi je zbog redundantnosti. Pozz.

Stara garda

Newbie
Učlanjen(a)
11.09.2023.
Broj reagovanja
11
Interesuje me Sage, sta od stapova, moze i privatnom porukom, bar zbog mira u kuci i Marica;):doh::cheesy::smiley::290:
SPL 8'9" 4wt, trodelac, u blanku + sve sto je ptrebno da se kompletira, ali potpuni VRH (Struble, spec. insert, nickle-silver, amerska trplA pluta, Sejmo guides, ali original GB sa utisnutim pecatom na nozici...)

SP 386-3 netaknut, (bukvalno nov - Sage mi poslao kao zamenu...) u orig tubi, warranty card etc.

XP 6-ca 9ka, (ali je rezervisana).
RPL+ isto 6ca, 8.6, (isto rezervisana)

Ako vrate (takav dogovor pao)- bilo koju seticu - tu je.

TMF #4

Senior member
Učlanjen(a)
21.01.2020.
Broj reagovanja
306
Može li neki kontakt telefon?
Pitao na privatnu poruku al odgovora nema.
Pozdrav

Stara garda

Newbie
Učlanjen(a)
11.09.2023.
Broj reagovanja
11
Izvini, ne uspevam da odgovorim na pojedinacne poruke. No, videh onog tvog lipljena. Zar su toliko porasli i na Gradcu? Jesi li morao da ides dosta dalje od Platna, pa iza vodenice, pa uz levu stranu... nekoh jos 2-3km ili se vec spustio blize?
Stap i masina - nije lepo da me kopiras. :)
Evo, zbog lipljena, a i to sto, veruj brate, znam ili mislim da znam sta govorim: na palmera (i to, kako mi se cini skoro 12-ca ?) nikad, ali NIKAD, ni pomislio ne bih da ga jurim.
Zato: kapa dole, i br. pa cimni kad pozelis 061 191 3266.

TMF #4

Senior member
Učlanjen(a)
21.01.2020.
Broj reagovanja
306
:):):)ma nema problema, sve 5!
Inače, zvaće kolega, koji nije član foruma a pazario bi nešto...pa me zamolio da priupitam za kontakt.

Inače, taj na palmera (namenjenog pajki 12ica) je izleteo oko konjičkog kluba...a bilo je i većih...oko 40cm.

A za copy je kriv prof. Valković, koji mi je ostavio u amanet Tmf i ulu purist 1 i 2...;):cool:

Stara garda

Newbie
Učlanjen(a)
11.09.2023.
Broj reagovanja
11
Za profu sam znao. Sladokusac, i pravi, prva liga. Dobrog ucenika/naslednika je nasao!
Zvao me covek. Ne, nije profa (u akademskom smislu), ali da je ljudina i da ima iskustvo - jeste; i to sve "do jaja"!

Stara garda

Newbie
Učlanjen(a)
11.09.2023.
Broj reagovanja
11
SVE PRODATO, ili ovdašnjom terminologijom - KLJUČ.

P.S.
Moj javni kontakt tel. ce biti u funkciji jos nekih cca. 24h.
Za nekoliko cenjenih kolega, koji me ne znaju lično, a možda žele da me kontaktiraju - nije me teško dozvati preko zajedničkih drugara-mušičara i-ili prijatelja.
Svima bistro.
pozz. - "čiča".

Vrh Dno