Proizvodjaci Udica

Ko po vama pravi najkvalitetnije udice za fly tying?

• Gamakatsu

Glasovi: 5 71,4%
  • TMC

Glasovi: 2 28,6%
  • Mustad

Glasovi: 0 0,0%
  • Hayabusa

• Owner

• Ukupno glasača
    7

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
A gde su ti Hanak, Knapek, Dohiku, Partridge, Kamasan,... Daj se malo uozbilji Crni Panteru, proizvodiš gomilu nepotrebnih postova - bolje upotrebi vreme da proučiš svu silu korisnih postova koji ovde postoje nego da ga zatrpavaš nepotrebnim...
Pa onda pitaj nešto smisleno pa ćeš i dobiti smisleni odgovor  :doh:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Milanče je napisao(la):
A gde su ti Hanak, Knapek, Dohiku, Partridge, Kamasan,... Daj se malo uozbilji Crni Panteru, proizvodiš gomilu nepotrebnih postova - bolje upotrebi vreme da proučiš svu silu korisnih postova koji ovde postoje nego da ga zatrpavaš nepotrebnim...
Pa onda pitaj nešto smisleno pa ćeš i dobiti smisleni odgovor  :doh:
Uporedjivati udice dohiku,kamasan,tuvezi pabaci,i ostalih zlj klasa sa Gamakatsu,tmc,mustad i ostalim svetski priznatim proizvodjacima je smesno...to je kao da uporedjujemo mercedes sl 63 amg sa daciom logan koja se pravi od otpadnih auspuha od renoa...tako da nisam ja glupo pitanje postavio,postavio sam to sto treba,tako da ko hoce neka glasa,ko nece,ne mora  :nowink: :smoke:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mene zanima koliko si modela udica probao do sada i koliko Mercedesa ? Jesi li makar video uzivo neke od udica koje si nabrojao sem Gamakatsu?

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
simpson H je napisao(la):
Mene zanima koliko si modela udica probao do sada i koliko Mercedesa ? Jesi li makar video uzivo neke od udica koje si nabrojao sem Gamakatsu?
Boki,ako sam mladji od tebe,to ne znaci da sam gluplji...
Probao sam tmc,hayabusu,owner,daiichi,kamatsu,venturieri,ali kazem da meni licno odgovara najvise gamakatsu,ja ne reklamiram i ne velicam ovog proizvodjaca samo kazem da mi najvise lezi...a probao sam modele skoro sve nabrojanih od #10 do #16...

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Meni je zanimljivo kako si brzo i jedan od retkih koji je sa Simpsonom prešao na Boki..  :-\
A inače se slažem sa Milančetom za opasku o postovima...nekada ispadneš, da kažem, neinformisan a da toga nisi ni svestan, a pritom nastupaš kao sveznalac... polako, ne ˝zalećavaj¨, ima ovde mušičarskih gromada pa ne ide to baš tako...

Ne zameri...  ;)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
black panther je napisao(la):
Boki,ako sam mladji od tebe,to ne znaci da sam gluplji...
Probao sam tmc,hayabusu,owner,daiichi,kamatsu,venturieri,ali kazem da meni licno odgovara najvise gamakatsu,ja ne reklamiram i ne velicam ovog proizvodjaca samo kazem da mi najvise lezi...a probao sam modele skoro sve nabrojanih od #10 do #16...

Niko nije pominjao inteligenciju a pogotovo ne ja i nemoj to da mi nameces molim te.

Meni je prosto neverovatno da si 01.09. bio pocetnik u musicarenju a vec 20.10. si iskusan vezac sa probanih i testiranih 6 proizvodjaca udica gde ima jedno 100 modela i jedno 900 velicina. I sve to si uspeo da podobno istestiras za ovako kratko vreme. Meni ostaje samo da ti cestitam i donesem zakljucak da si vanserijski kapacitet da za tako kratko vreme pohvatas sve oko udica za musicarenje dok se mi ovde jebavamo godinama oko iste stvari i ne smemo da donosimo zakljucke ko je najbolji.

black panther je napisao(la):
pozdrav drugari,nov sam na sajtu tako i u musicarenju...prvi stap mi je bio lineaeffe fly stream 5#6 tezak ko sam djavo celih 150grama,a sada sam uzeo dam black panther takodje 5#6 evo specifikacije pa mi kazite sta mislite o njemu vredi li,inace ja sam sa njim prezadovoljan stap je fantazija :)

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
strashni je napisao(la):
Meni je zanimljivo kako si brzo i jedan od retkih koji je sa Simpsonom prešao na Boki..  :-\
Vise volim da coveka oslovljavam imenom,nadam se da mi Simpson H ne zamera!  :(
simpson H je napisao(la):
Niko nije pominjao inteligenciju a pogotovo ne ja i nemoj to da mi nameces molim te.

Meni je prosto neverovatno da si 01.09. bio pocetnik u musicarenju a vec 20.10. si iskusan vezac sa probanih i testiranih 6 proizvodjaca udica gde ima jedno 100 modela i jedno 900 velicina. I sve to si uspeo da podobno istestiras za ovako kratko vreme. Meni ostaje samo da ti cestitam i donesem zakljucak da si vanserijski kapacitet da za tako kratko vreme pohvatas sve oko udica za musicarenje dok se mi ovde jebavamo godinama oko iste stvari i ne smemo da donosimo zakljucke ko je najbolji.
Ok,mozda sam se zaleteo sa zakljuckom,ali sam samo hteo da napravim anketu i da vidim,po vama,koja je udica najkoriscenija,to jest,kojeg proizvodjaca,a samim tim sam rekao da mi gamakatsu najvise lezi,one su sve dobre na svoj nacin,kako kome,ukusi su razliciti i ne vredi raspravljati,a srce ove teme je koje su se udice po vama najbolje pokazale...ja sam ovde manje bitan faktor...i sam znas da sam pocetnik a to sto probam udice tu ne vidim nista lose,zelim da ucim i trudim se koliko god mogu...Bistro!  :tbumb:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
strashni je napisao(la):
Ni jednog trenutka na pamet mi nije palo da se bilo kome zameram,naravno da kao pocetniku,desavaju mi se greske i ispadi,a ovom prilikom molim iskusne kolege musicare da me posavetuju i isprave u greskama koje pravim,a tebi Strashni,iako si Strashan nemogu da zamerim nista,jer nemam razloga,to sto si mi rekao prihvatam kao kritiku i postovacu ubuduce to!  :tbumb:

Jos jednom pozdrav,i ne zamerite vi meni!!  :doh: :bye:

Vrh Dno