Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
jel ovo po velicinama....#8, #10 i #12? ili sve za broj manje.....procenio sam po kutijici.
kad pogledam vecinu tvojih nimfi kao da gledam u svoju kutijicu. nemam samo te ceske nimfe i one tvoje nimfe jednodnevki polurealisticne,sa nogicama od jarebice.
inace sinoc sam probao neke alternative za onu tvoju muvicu sa nogicama od srne...bice slika uskoro
Desno na slici je #8,#10,#12 a leva strana je 90% #10,#12 i nesto #14.Sve imaju podtelo od olova.
Ove polurealisticne bacam u kombinaciji sa jos jednom nimfom ako uslovi na vodi budu kako treba a ceske su na #8.
izbunario sam jedno vrlo jednostavno resenje.....hackle , volim jednostavnost. a dobar metz ima sasvim dovoljno snage da odrzi muvu na povrsini(kad se osisa sa donje i gornje strane
mislim da je kod tog tipa muva otisak na povrsini uz siluetu glavni okidac za napad....
klasican fazan radi, provereno, mada to se podrazumeva....ova sa narandzastim je valjda neka bosanska fora, koja je verovatno dosla sa ceske ili poljske strane...treba i ona da radi, a zec je manje vise klasika. udice su mi se odlicno pokazale, jedino mora jaka kontra,jer uvek gadjaju u gornju vilicu koja je tvrda bas