Zaboravjena tema

.
Evo kako je sve proslo.Posao ja iz Skopja i u Beogradu pokupio moga druga koji je sletio avionom iz Svedske.Nasli smestaj na Bledskom jezeru i odlucili da pecamo na Bohinci.Bilo je pocetak maja pa neke od reke su bile mitne a ostale visokim vodostojem.Uglavnom smo pecali na strimere i na jig ninficu a u togu popodneva se javljala i na male bele suve muhe.Lipnja sam pecao na Blue dun-a.
Zbog velike vode nismo mogli da pecamo po kanjonima pa smo bili tamo gdje e teren siri i pristupniji.Bilo ja puno ekipe iz Engleska,Ceske Finske...Nazalost nije bilo velikih riba,takoodje skoro sve ribe su bile pocepanih peraja i bez prirodnih boja.
Proveli smo 4 dana na Bohinci i petog dana smo otisli na Savinja.Mala reka ,veoma zivopisna.Ovde su ribe bile u puno boljem stanju,prelepe boje a i pecanje je bilo ko na potoku.Jedino sto mi se nije svidjelo da je reka prepuna riba,pa ona nema gdje da stane.Ulazis u vodu i vidis crvenilo od kalife oko tebe.Pridjes ribi na 2 metara o ova se ne boji.Onu veliku na sliku je moj drug upecao na rep :'(.Bacao strimer covek.
Sve u svemu lep provod.Steta sto nismo mogli da se spustimo po kanjonima gde ja natur riba u velikom broju.Zbog velikog terena,divnog predela,dobrog smestaja,visak kilometara ...odlucili smo da ne idemo do Bosnu.
Na povratak kuci ostavio sam moga duga u Beogradu da bi se avionom vratio kuci.Sve ukupno 7dana od kojih 2 u putovanju i 5 na vodi.