Prosto neverovarno

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Sta je sve posvecenost u stanju da napravi!
Lucky ce (pretpostavljam), ukoliko meni nije uspelo zbog velicine attachmenta, postaviti filmic.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Zaludan pop i jarice krsti  :doh:  :D :D :D :D :D :D
Lepo ja kazem da su svi ostrvski narodi malo  :wacko: (Japanci, Britanci...)

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Koje ludilo!  :tbumb:
Skoro sam gledao dobro nam poznati mythbusters sa discovery-ja. Teba je bila urbani mit i pokusaj da se razresi - da li zlatne ribice stvarno imaju pamcenje od samo jednog minuta. Rezultati su bili negativni i dokazano je da mogu da se dresiraju.

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Danas me mrzi da tupim zube... Da l' zbog vremena? A lepo vreme, 'ladno, suncano, nema vetra. Razmisljam zasto Miks nije otiso da trti stuke. Valjda bi trebalo da ispuni onaj svoj bonus da peca 7 dana u nedelji, 4 nedelje u mesecu, 12 meseci u godini.... U stvari, kad malo bolje razmislim, on ovde visi svaki dan... :'( Majku mu, 'de li sam se ja to zajebo??? :'( :'(

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Sjekloca je u pravu. Neprijatno vreme i loš vodostaj me zezaju. Išao sam ove nedelje dva puta, tako da, kad to saberemo sa sedam puta leti i pet puta u proleće i jesen, pa podelimo, dobijamo prosek oko 4, što znači oko 200 puta godišnje. Sjekloca, preporučujem da ne brineš o mojoj iskrenosti, dobru ili zlu, kao ni o mojim matematičarskim mogućnostima.
Nema posle da se pitaš "Gde sam se zajebo?". Kako god da ga okreneš, gledajući svoja posla, nećeš se zajebati.  :tbumb:
Vataš li nešto?  ???

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Vataš li nešto?

Ma jok bre... Iz kuce ne mrdam!  :'(

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ha!!!  :D :D :D Vidi mene: hero memeber.... pa mi jos nakacili 5 zvezdica, k'o generalu! Mashallah! :tbumb:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
O Sjeki cestitke :yeswink:. Heroju nas :tbumb:. Mislim da si ti covek koji je u najkracem roku to postigao da si za malo jace od mesec dana postao hero member  :tbumb: :bye:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Sjekloca je napisao(la):
Ha!!!  :D :D :D Vidi mene: hero memeber.... pa mi jos nakacili 5 zvezdica, k'o generalu! Mashallah! :tbumb:

Mnogo mudrosti pročitasmo u 500 postova :tbumb:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
Sjekloca je napisao(la):

Mnogo mudrosti pročitasmo u 500 postova :tbumb:

Ja njemu :Vojvodo... on meni: Serdaru... :D :D :D

Jebo mudrost koju procitas u knjizi! :drool:

Vrh Dno