PRVO SRPSKO OTVORENO TAKMIČENJE U FLY CASTINGU

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Imali smo taj problem u feeder takmičenju. Svi oni koji ne posećuju facebook ( među njima i ja ) su bili neobavešteni i niko nije mogao da ih krivi zbog toga. Epilog: od npr. 60 očekivanih takmičara pojavi se 40, a od tih 40, 15-ak nije upoznato sa pravilima takmičenja. Bilo je tu puno propusta, ne što se tiče same organizacije takmičenja, već isključivo što se tiče propozicija, tako da su ljudi dolazili sa neadekvatnim priborom i sistemima.

nenad bumbar

Junior member
Učlanjen(a)
24.01.2013.
Broj reagovanja
2
mozda je problem u tome sto je malo udruzenja musicara a ribolovacka udruzenja kao udruzenja obuhvata velik krug ribolovaca.koliko sam ja informisanza otvaranje sezone na moravici je potrebna dozvola a ako nemas onda mozes da prisustvujes prezentaciji flay castinga,jedino toliko znam,jer sam stupio u kontakt sa jednim musicarom iz nisa.steta sto je tako ali sta da se radi,fukcionisacemo ja tebi,tidrugom pa koliko ljudi cuje. :D :D :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
To znaci Randjoni.....El Grande Randja plovkaros...onaaaaaj veeeliki R...veciti preDsednik velikog ma naaaaaaajveceg musicarskog centra na Balkanu..
Ne fala!!!!Zao mi je al mogu da biram i biram drustvo sa kojim cu na pecanje, posteno na vodi i C&R  :tbumb:
Nisam gladan, a i ako vec mogu da biram a i toliko puta je vec receno...vooooolem prase i jagu a pastrmka mi je najlepsa kad je u vodi i ziva.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
proto, koliko sam razumeo ...otvaranje sezone ce biti na reviru i sve ribe ce biti zive na kraju dogadjaja ?

Vrh Dno