PRVO SRPSKO OTVORENO TAKMIČENJE U FLY CASTINGU

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
sašaPI je napisao(la):
Ako bude sve kako treba nadam se da ću i ja biti tamo kao posmatrač!Đole mislim na one koji sve "znaju" ;) a ne na one koji stvarno znaju znanje,što se odma ljutiš ničim izazvan!Nisi se valjda prepoznao u mom šaljivom postu!

Taman posla. Vise osvrt na licne zelje i afinitete. Neko voli plave, neko crne, tako da.. :)

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
crni je napisao(la):
Ma ovo mete to kidam u trepavicu pogadjam samo ne znam dali ce 47m biti dovoljno  :D  :D  :D

Ako uspes da dobijes 16 poena, tj, ispogadjas sve mete a pritom predjes 30-tak metara u daljinu, imas ogromne sanse i da osvojis takmicenje.
Jer ako neko izbaci 35 metara a ispromasi 4-5 meta ( sto se cesto i dogadja jer je obicno covek bolji u jednom a slabiji u drugom) na istom ste  ;)

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ma zezam se ljudi mogu samo da posmatram i nista vise od toga.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Ja ću isto da posmatram ali samo slike, kada neko bude postavio na forum ovde i kod bata Đoleta.

pannic

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
0
Svaka cast celoj ekipi organizatora i sudija. Siguran sam da ce takmicari pokazati zavidnu preciznost i umece u baratanju strunom u oba slucaja. Ovo je dobar nacin da se preko prakticnog dela (takmicenja i naravno nagrada) ljudi privuku flycasting manifestacijama. Kako postoji odredjen vremenski prostor izmedju takmicenja i objavljivanja rezultata a nalazecete se na veoma zahtevnim a atraktivnim terenima, prisutni instruktori bi mogli da naprave kratku manifestaciju potrebe za odredjenim tipovima zabacaja na "velikim vodama" kao i potebe za odredjenim nivoom kvaliteta pribora. Samo sugestija.
Mozda najpozitivniji deo manifestacije je sto ce odredjena sredstva biti prikupljena  za poboljsanje uslova mresta mladica. Ma kako skromna, sredstva ce sigurno pomoci ljudima koji to rade gotovo volonterski. Jos jednom, najbolje zelje za sto veci odziv musicara, mozda bi trebali apelovati na sve srpske musicare da se tog dana okupe u Bajinoj Basti i uplate kotizaciju takmicili se ili ne. Setite, se, neke velike stvari na zapadu su ostvarene bas ongazovanjem musicarske populacije i prikupljanjem dolar po dolar.

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Znaci stadion ce biti puniji nego onaj romski, kako se zvase? Makarena?  :D

Mislim da bi ovde bila veoma prikladna ona stara krilatica: Vazno je ucestvovati.
Pa i da se covek ne pokaze nesto rezultatima, Boze moj, sta to ima veze. 
I samo prisustvo sa druzenjem i vecerom su od velikog znacaja.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Samo posle bacanja - vatrena voda mi odnese plasman niz Gradac prošle godine :D

danijel

Junior member
Učlanjen(a)
23.08.2008.
Broj reagovanja
0
Uvijek si Peka dobrodosao i izvoli.Mozes ili taj dan ili drugi dan ili oba. :tbumb:

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Eh ja sam planirao tri dana a ti dva,nista od treceg dana  :D :D salim se,dolazim Harise da ugazim malo u drinu  :D e sad bilo bi lepo da se  uklopim i dodjem u periodu kad se odrzava takmicenje :)

Vrh Dno