PRVO SRPSKO OTVORENO TAKMIČENJE U FLY CASTINGU

danijel

Junior member
Učlanjen(a)
23.08.2008.
Broj reagovanja
0
peka je napisao(la):
Eh ja sam planirao tri dana a ti dva,nista od treceg dana  :D :D salim se,dolazim Harise da ugazim malo u drinu  :D e sad bilo bi lepo da se  uklopim i dodjem u periodu kad se odrzava takmicenje :)
Nije Peko problem i 5 a ne 3 dana.DOBRODOSAO.

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
svaka cast momcima na najavljenom dogadjaju,pridruzujem se recima gospodina Panica,kamo srece da smo u boljem matrijalnom polozaju pa da se odazovemo u sto vecem broju.....pozdrav svim organizatorima i sponzorima :) :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Stap odgovarajuci imamo, Rio stize za desetak dana...samo da mi preegovori uspeju i jedan Pacer pocinje da trenira( ovo u metu nece si bude problem)...jedino ovo 50+  :eek: :( :doh:..RESKIRANTNO brale  :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
to 50+ mogu samo u incima hahahhaha, a metu samo ako je lavor u pitanju....a i miti takva meta odgovara koliko sam video :)

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Manite se ljudi corava posla,Mita je pobednik,ulazem punu kutiju musica... :lol: :smoke:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ehehehe ovde se zakuvalo :tbumb:
Napamet tvrdim da će 50% bodova iz meta i zabac preko 32 metra doneti nekom One!

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Po nacinu bodovanja se moze reci da jedan pogodak u metu je isto ko i jedan metar u daljinskom.
Ovde kod mene se odrzavaju cesto ista takmicenja samo je zajebano sto se ima 4 minuta za mete. Ispada 15 sekundi po meti sto je jedva dovoljno. Vi imate 8 minuta i vazno je ne zuriti se jer je to pola minuta po meti. Laganica samo...

Vrh Dno