PVC Waders

sicco

Junior member
Učlanjen(a)
19.05.2009.
Broj reagovanja
131
Ja sam bio na adresi u Zemunu.
Posto toga nema sto se reklamira kontaktirao sam ih na whats app. To su Rusi koji planiraju da to rade u Beogradu tj premeštaju taj biznis iz Rusije u Beograd. Rekli su da će to uraditi u septembru. A inače imaju tu radnju alata i to zaista postoji na toj lokaciji. Meni je to od kancelarije 500m pa mi nije bilo teško da prosetam.
Ako bas nekog zanima imam i prepisku sa whats app.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Ma nek se presele, imaće posla svakako mada koliko sam upoznat radiće samo firmiranu opremu.
Jedino što se ovaj link ugasio:naughty:

mikimiki

Junior member
Učlanjen(a)
28.04.2012.
Broj reagovanja
27
Koristim pvc kombinezon marke Behr, kupljen u Freetime u Užicu pre petnaestak godina. Nikad iscepan, nikad krpljen za sve ove godine. Dosad ga nisam koristio u punoj veličini, previjem unutra do kaiša i nosim kao pantalone. Ispod obučem aktivni veš ili donji deo trenerki, i vozi. Kad je hladnije, suv 100%, kad je napolju toplije, onda je vlažno iznutra. Nikad se nisam upario ili prekuvao. Ja prezadovoljan.

igamota

Newbie
Učlanjen(a)
12.08.2023.
Broj reagovanja
25
Našao sam momke koji popravljaju vajdere.

Pa, izgleda da su se konačno otvorili, pišu da primaju prijave i da je do marta popust od 30% na usluge. Takođe primaju porudžbine iz Bosne, Crne Gore, Slovenije (HAHA).

• Like
Reagovanja: TMc
Vrh Dno