Rasterivac komaraca!

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Po karakteristikama to je bas ono sto bi trebalo! :) Pravo pitanje je dal radi? Ima li neko iskustva sa istim?  :smoke: http://www.takolako.rs/user/ureaji-protiv-insekata/antipic-ultrazvucni-rasterivac-komaraca/44_731_14733_1_0_0/item.jsp

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ne radi....tacnije radi al neefikasno...

sent from my brick from the wall

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Pre 10-ak god. bese po apotekama  neke vlazne maramice u naradzastom  malom pakovanju (jedan kom. ). Ne pamtim  nista savrsenije ikada.

Posle utrljavanja komarci su  u rojevima bili rasporedjeni  na 1m oko mene. Nema ih  ooodavno u prodaji  :)

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Setih se ,zvale su se ''Otero'',cena im nije bila naivna ako se uzme u obzir svakodnevni izlazak koji sam tada praktikovao i trosio po  dve maramice.
Posle nanosenja na delove tela maramicu sam kacio oko kragne uzduz,ma sila ziva. Jedina mana im je bila sto ako bih direkto dotakao musicu prstima,riba nije uzimala muvu. Znaci obavezno  pranje prstiju pre  montiranja imitacije  :yeswink:

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Za privezak sam i pretpostavio da je tako, nazalost  :hammer: Steta sto nema vise tih maramica u prodaji...Pre neki dan svratih na nekoj omanjoj recici cisto da probam koji roll cast, ma boga su pojeli u meni, zazalio sam svaki minut  :wacko: Kako se vi inace branite?? Osim Autana ne vidim kako drugacije...

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Brate, Autan je  margarin Dobro jutro za one maramice :'(. Licno bez obzira na vrucinu nosim pamucnu potkosulju (naravno zelenu ili braon,cesto i sam bojim), ponekad i kosulju dugih rukava (imam Englesku vojnu pamuk 100%,prijatna je),tanke zelenkaste pantalone dugih nogavica,letnje.

Zbog toplih recica gazim u dubokim Starkama i lepim se uz hlad preko dana. Ipak  i ovu odecu probadaju,ali  neuporedivo manje krvi je proliveno.
Ni slucajno neke hemikalije mirisljave na sebe stavljati,jer tek onda sledi pokolj. Posle pecanja  na ubode krecno mleko resava problem.

E to mleko je pre poplave kostalo 60-tak din.,a sada 220 din. Kakav smo narod,ccccc  :(

Ritchie3

Senior member
Učlanjen(a)
24.07.2013.
Broj reagovanja
0
Imao sam priliku isprobati par uređaja za tjeranje komaraca ... Sto da vam kažem , sjednu na njega i ništa se ne događa ... Meni se dobro pokazao OFF sprej ... Uz duge rukave neizostavno :) ... Jeftin a radi ...

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Ritchie3 je napisao(la):
Imao sam priliku isprobati par uređaja za tjeranje komaraca ... Sto da vam kažem , sjednu na njega i ništa se ne događa ... Meni se dobro pokazao OFF sprej ... Uz duge rukave neizostavno :) ... Jeftin a radi ...

Hvala za info.Ce nadjem taj sprej OFF :yeswink:. Nekada je pomagao i bosiljak  umocen u vodu,stari lek,ali ovo  su mutanti neki od komaraca,i sve im jaca droga treba  :doh:

Ritchie3

Senior member
Učlanjen(a)
24.07.2013.
Broj reagovanja
0
Ha ha ha :) ... Istina je ... Svaki ima skoro pola kile ;-) i rila kao da naftu kopaju :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Autan je zakon. Ako sedite na jednom mestu onda RAID spirale, bolje su od kineskih. Narukvice i elektronski rasterivači nisu ni za k....

Ritchie3

Senior member
Učlanjen(a)
24.07.2013.
Broj reagovanja
0
Možda netko ima volje probati alternativu

http://zena.blic.rs/Zdravlje/23635/Prirodno-jeftino-i-deluje-Napravite-sami-svoj-sprej-protiv-komaraca

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Ovo za navedene biljke je tacno e sad dal mogu da se iskoriste osusene iz kesica od caja? Vredi probati! :tbumb:

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
osusene-da... iz kesice caja  :nowink:
U kesicama ima svega osim onog sto treba da ima, tj bilja...
Ako neko hoce da pokusa da ovo napravi, najbolje je da kupi bilje na merenje
u bolje snabdevenim biljnim apotekama ili zdravoj hrani...

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Imali ljudi koje ujedu tri-cetiri komarca po sezoni(40-60 izlazaka) ili sam ja jedini izrod?

Vrh Dno