Rasterivac komaraca!

Ritchie3

Senior member
Učlanjen(a)
24.07.2013.
Broj reagovanja
0
Ja nisam baš nešto ekstra osjetljiv na njih ... Zapravo mi najviše smeta kada idu u oči ... Bodu me manje nego većinu s kojima sam išao pecati a puno uboda i ne osjetim :) ...debela koža ;-) ... Možda im se ne sviđa moja krvna grupa :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
Meni je rekord preko pedeset uboda na obe nadlanice za samo jedno pecanje...

sent from my brick from the wall

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
152
oholi je napisao(la):
Meni je rekord preko pedeset uboda na obe nadlanice za samo jedno pecanje...
Slabo!  :D ... izmedju 50 i 55 samo na sakama (samo sake i lice bili goli) i pored upotrebe Autana  :eek:.
Neke davne godine na uscu Drine u Savu ... takvu invaziju nikad pre ni posle nisam video.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
Falco tad sam imao utisak da mi infuzija treba. Uzas

sent from my brick from the wall

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
152
Ne moram da objašnjavam kakva je panika bila kad dođu na red određene fiziološke potrebe  :hammer:.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
falco je napisao(la):
Slabo!  :D ... izmedju 50 i 55 samo na sakama (samo sake i lice bili goli) i pored upotrebe Autana  :eek:.
Neke davne godine na uscu Drine u Savu ... takvu invaziju nikad pre ni posle nisam video.

hahahahahaaa...tacno znam o cemu pricas,tamo ima komaraca kao nigde,bare i kubici su raj za komarce..jedu u sred bela dana na 40c..neverovatno,a oko pola8 kao na komandu svi do jednog poizlaze e po njima stelujem i pecanje..do 7 se peca posle beganija..pomaze jedino da zaronis u vodu...

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Ako je takva invazija kakvu kazes mozda imaju i ronioce tako da nzm koliko ce da ti pomogne ronjenje.... ;)

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Ako je takva invazija kakvu kazes mozda imaju i ronioce tako da nzm koliko ce da ti pomogne ronjenje.... ;)

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Slucajno u radnji gde kupujem udice primetim da trgovac prodaje  kremu protiv komaraca.

Pod nazivom '' SZUKU KREM '',svaki cas dolaze  ribolovci puni hvale prema ovom preparatu. Kosta 350 din.

Ako se procacka po  Google-u, videcete da ribolovci i lovci sa drugih foruma uveliko koriste ovu kremu a postoje i cene od

200din.

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Wow Mafke, ovo je vest dana, hvala sto je podeli sa nama! Za te pare, taman i da nista ne valja pa vredi probati :D

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
szuku ili u narodu SUZUKI jeste najbolja odbrana od komaraca , to je davno poznata stvar  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ja je ne koristim jos od 1998. godine. Naime odem u Besku na ostrvo, znam sta me ceka, izmazem se ludacki po svakom kvadratnom milimetru otkrivenog dela tela, naslonim se na krov BMW-a da obujem cizme i trajno ostavim otisak dlana na krovu. Od tog trenutka smo se rastali. :D

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Meni se od jedne takve slične svojevremeno istopio plastični halter na varaličarskom štapu.... AUTAN u sticku mi se čini najboljim mada više ne pecam tamo gde žive komarci ;) I Johnson OFF radi posao.

Vrh Dno