Rasterivac komaraca!

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
AUtan me juče odbranio onaj u spreju.Prekjuče me pojeli živog u  sred bijela dana.Milanče ove godine su rojevi komaraca i po slamonoidnim vodama.Što je gušće priobalje i veći hlad tu su koncentracije većih razmjera.
Ova godina će biti u znaku ujeda komaraca  :tumbdown:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Szuku je ominlje i u mom području, jes da je mastan, jes da koža ne diše, al kad se usporedi sa ubodima... ovo navedeno je sitnica koju ljudi izdržavaju i zato masovno koriste szuku.
Još jedna stvar koju mi masovno nose u trgovini su dimne trakice, zapale dve tri oko sebe i to stvarno tjera komarce, naravno kao i cigareta, pa ko puši a ne "maše" nego čuči uz štapove to može :)

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Juče mi prijatelj koji živi i radi u Dubajiu kaže da tamo pale kafu i da to efikasno rastjeruje komarce,treba probati!

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
Ja sam skinuo neki recept sa interneta i napravio u kucnoj varijanti,dobar je sluzi.

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Rekao mi je drugar da je dobra stvar za komarce,zmije i pacove da se zapali neka krpa... Jedini problem je to sto mi nestojimo na jednom mestu i isto je problem to sto mnogo smrdi... Nemam problema da komarcima tako da ne mogu da kazem da li deluje... A isto kada vas ujede komarac na tom mestu napravite x i nece vas svrbeti.... Cuo sam ali isto nisam isprobao...

Mihailo Erovic

Junior member
Učlanjen(a)
09.10.2013.
Broj reagovanja
0
Andrija mi je ispricao jednu veoma dobru foru. Posle ujeda zagrejati kasicicu , staviti na mesto ujeda i drzati nekoliko sekundi. Na oko 50`c se razlazu njihovi toksini i vise nema svraba. Malo je skretanje sa teme ali pomaze u borbi sa malim tigrastim krvopijama. :)

Mihailo Erovic

Junior member
Učlanjen(a)
09.10.2013.
Broj reagovanja
0
tommylee je napisao(la):
Juče mi prijatelj koji živi i radi u Dubajiu kaže da tamo pale kafu i da to efikasno rastjeruje komarce,treba probati!
U povratku sa Sjenickog jezera proslog leta svratismo na pecenje u jednu kafanicu. Stize pecenje, a sa njim I manji roj gladnih osica. Pocese da nam jedu pecenje, ali tu je bila vec iskusna kelnerica, donese tacnicu sa kafom zapali je I osice kao rukom odnesene.
Cim tera osice terace I komarce.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Suzuki u Bgd-u u obliku kreme 280din a cini mi se sprej da je 350din....zavisi od kubikaze valjda  :nowink:

Vrh Dno