Razne nimfe

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Danas sam ja dobio ovakav kist. Cena kista je za pola porcije dobrih sarajevskih čevapa (deset upola s lukom)  ;) u mojoj omiljenoj čevapđinici u Kranju.  :smoke:

S-3454.jpg

Dlačice su savršene za repove i mnogo su mekše npr. od mikrofibetsa

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
Jasno ti je sada sto sam zelio reci. Iako ni cevapi nisu za svakog. "Vegetarijanece", recimo. Tko ne zna vezati muhe i/ili ne ide redovito u ribolov ne razumije o cemu pricamo.

Benjamin

Senior member
Učlanjen(a)
28.11.2012.
Broj reagovanja
226
Pozdrav Tommy Lee, tačnije 0,37mm, izvinjavam se ali nemam pri ruci šubler.  :bye:

Benjamin

Senior member
Učlanjen(a)
28.11.2012.
Broj reagovanja
226
Tommy, evo jedne fotke, kao dokaz da sam napisao istinu. Nije da sitničarim, ne volim kad mi neko stavlja na teret da ne govorim odnosno pišem istinu.

mg9291.jpg

Možda izgleda da je deblja, jer fotografisao sam sa blicem,žica izgleda svjetlija jer se pojavljuje refleksija na istoj.  :samotuci:

Benjamin

Senior member
Učlanjen(a)
28.11.2012.
Broj reagovanja
226
Pozdrav Sebastiane, koji je tačan naziv ove četkice. Viđao sam razne četkice ali ovu ne, izvrnuo sam sve knjižare ali uzalud. Pogotovo mi se sviđa ovaj prelaz iz svijetlog u tamno ili obratno.

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
Moras otici u prodavaonicu slikarskih proizvoda, ne u knjizaru ili prodavaonicu boja i lakova. Ova forma kista sluzi za jednu odredjenu slikarsku tehniku. Dlaka je prilagodjena tome. Bitna je debljina i elasticnost. Obojit ju mozes kako hoces. Napisao sam vec ranije. Flomasterom ili bojom za tkaninu. To je prirodna dlaka, ne plastika, tako da bojenje nije problem.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Pojma nemam koja je firma, kada sam ga ugledao malo sam pregledao dlačice kista...bilo je i večih tj. sa dužim dlačicama a ja sam uzeo ovo...sa male nimfice i suvu bit če super! 

U svakoj radnji sa slikarskim alatom i materijalom ih imaju. Knjižare teško da imaju to u ponudi.

ALP hvala još jednom za savet i ideju.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
stare dobre i proverene  :tbumb: i obavezne u mojoj kutijici  :yeswink:

ne samo za pastrmke i lipljene nego i za podusta, klena, mrenu  :yeswink:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
bas tako kao sto kazes  :tbumb: cudo je ova stara i jednostavna muva . nema ribe koju ne hvata  :)

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Benjamin je napisao(la):
Tommy, evo jedne fotke, kao dokaz da sam napisao istinu. Nije da sitničarim, ne volim kad mi neko stavlja na teret da ne govorim odnosno pišem istinu.
Možda izgleda da je deblja, jer fotografisao sam sa blicem,žica izgleda svjetlija jer se pojavljuje refleksija na istoj.  :samotuci:
Niko te ne optužuje ni za šta,ja sam pitao da li je deblja,meni djeluje kao da je 0.8-1mm.A interesuje me ta problematika oko debljine žice za rebra.Koliko to utiče na lovnost?

Vrh Dno