Razne nimfe

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Benjamin je napisao(la):
Pozdrav Sebastiane, koji je tačan naziv ove četkice. Viđao sam razne četkice ali ovu ne, izvrnuo sam sve knjižare ali uzalud. Pogotovo mi se sviđa ovaj prelaz iz svijetlog u tamno ili obratno.

Ja sam ih uzimao u knjizari Statovac. Pogledaj tamo. Nema bezbojnih.

http://statovac.com/pr154-cetkice-fan-zelena-drska-14

Benjamin

Senior member
Učlanjen(a)
28.11.2012.
Broj reagovanja
226
Onda se iskreno izvinjavam, pokušaću da pronađem nešto u vezi debljine žice za rebra i koliko to utiče na lovnost, moram malo da pročešljam nekoliko stranih foruma. Nadam se da ću nešto da pronađem, prijatno  :bye: .

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Benjamin je napisao(la):
Pozdrav Sasats, imaš ih previše, pokloni koju nama. Prva liga  :tbumb:.
nije problem da se pokloni ali za tebe nema  :nowink: koliko vidim iz prilozenog odlican si vezac pa mozda pre mogu ja da se nadam nekoj muvi od tebe  ;)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
nije problem da se pokloni ali za tebe nema  :nowink: koliko vidim iz prilozenog odlican si vezac pa mozda pre mogu ja da se nadam nekoj muvi od tebe  ;)

onda se ja javljam posto je ovo za mene naucna fantastika da napravim... :hammer: :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
sto mi nisi blize da te naucim za pola sata da ih napravis . nema sanse da si tako los djak koliko je to prosto  :) ....a do tada samo javi ako ti treba neka muva  ;)

Benjamin

Senior member
Učlanjen(a)
28.11.2012.
Broj reagovanja
226
Pozdrav Sasats, pitao sam te gdje živiš, da bih ti poslao koju nimfu. Ali brate daleko si, ako budes dolazio u Bosnu da pecaš javi gdje dolaziš, ili ću ti ih lično donijeti ili poslati. Joj, dobre ti ove nimfomanke, uhhhuhu, svaka čast. :bye:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Benjamin je napisao(la):
Pozdrav Sasats, pitao sam te gdje živiš, da bih ti poslao koju nimfu. Ali brate daleko si, ako budes dolazio u Bosnu da pecaš javi gdje dolaziš, ili ću ti ih lično donijeti ili poslati. Joj, dobre ti ove nimfomanke, uhhhuhu, svaka čast. :bye:
hvala ti druze isto kao da si poslao  :) jeste daleko , ali ko zna mozda se nekad i vidimo pa da razmenimo poneku muvu . do tada daj jos fotografija reka i muva jer su ti stvarno odlicne  :tbumb:

Vrh Dno