Razne nimfe

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
oholi je napisao(la):
imgp6600.jpg

imgp6603.jpg

imgp6604.jpg

evo jedne sto mi sinoc pade na pamet, samo pet materijala....

rep:petao
telo: paun, sa gornje i donje strane biots
grudi: paun
rebra:tanka zica
otezaanje:tungsten perla
oholi ovo je lepo za videti svaka čast druze  :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ako se izuzmu preeeeedugacki repovi apsolutno. Stim darepovi vise smetaju nama estetski nego sto ce riba da muvu odbije zbog toga. E sad meni je fazan omiljena nimfa. A radim je skoro iskljucivo sa kragnom od paunovih isperaka bez preklopa i bez nogica. Samo fazan, paun, bakarna rebra i tungsten. Volim kad nimfa ima konus lep, opet estetika. Ovo je prosta muva a lovi. Uz nju dodaj zecije uvo, cupavo. I kojeg princa. Te tri muve ti resavaju miiiiiiinimum 90% situacija. Naravno ako se otezaju spram prilike kako treba.

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
oholi je napisao(la):
Ako se izuzmu preeeeedugacki repovi apsolutno. Stim darepovi vise smetaju nama estetski nego sto ce riba da muvu odbije zbog toga. E sad meni je fazan omiljena nimfa. A radim je skoro iskljucivo sa kragnom od paunovih isperaka bez preklopa i bez nogica. Samo fazan, paun, bakarna rebra i tungsten. Volim kad nimfa ima konus lep, opet estetika. Ovo je prosta muva a lovi. Uz nju dodaj zecije uvo, cupavo. I kojeg princa. Te tri muve ti resavaju miiiiiiinimum 90% situacija. Naravno ako se otezaju spram prilike kako treba.
kolko bi trebao rep da bude kraci

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Pa oko polovine duzine tela, ne racunajuci grudi.... ili max pola vrata udice

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Fino to  :tbumb: i ja se vec zanimam za stegom vec tri sata  :lol: popunjavam kutiju radnim nimfama  ;)

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
sebastian je napisao(la):
Fino to  :tbumb: i ja se vec zanimam za stegom vec tri sata  :lol: popunjavam kutiju radnim nimfama  ;)
i sam se isto resio da namotam ono vise sto se pokazalo ok  :tbumb:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
U pm I ja uvek ostavim duzi rep u klinac..ostalo mi od jednodnevki xaaxaxaxax ali polako korigujem gresku  :smoke:

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Proste nimfe su mi uvijek bile najlovnije.
Ovu su neke za lipljene.

16c7414.jpg

2aikmdx.jpg

Vrh Dno