Razne nimfe

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
samo maricu slusaj iskusne kriticare musica i ima da procvetas kao vezac i ribolovac  :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Kako je tebi dooooooobrooo. Na čemu si? Daj i nama, da malo poletimo.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Baki-Pa je napisao(la):
Dobra za Drinu, na Gradcu će izleteti na površinu.  Skratio bih dupe... I onda je savršena po mom mišljenju.
Baki... upravo suprotno... na drini treba mala i teska... na gradcu ako znas sta radis 4mm tungsten je najcesce maximum. A cesce jos manjiii....

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
cekaj bre? zar je moguce da baki onako iskusan nije u pravu?  :D
ma salim se samo . muve treba svi da komentarisu i ko se razume i ko pojma nema .  ;)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Baki... upravo suprotno... na drini treba mala i teska... na gradcu ako znas sta radis 4mm tungsten je najcesce maximum. A cesce jos manjiii....

Beš mi sve ako sam skapirao šta si hteo da kažeš.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Pa da ti na drini treba teza muva.... veca je masa vode koja utice na ceo sistem

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Zavisi u kom sloju pecas,i kojoj dubini vode i sta imitiras. Na Drini imas preliva sa 1 m dubinom gde mozes da ganjas lipca. Baki je mislio da bude neka plivajuca pupica ili tako nesto za Drinku . Sad je Mladja drugar klepio mrenu 3 kg na moju pupu na #18 u 1m dubine.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ako je spustio nimfu na 18 na metar dubine na mrenskom terenu bez tonuceg predveza ili dodatnih olova ja mu skidam kapu

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Baki nimfario sam na obe.  Pricam maricu o nimfarenju ne pupama vec nimfama koje bi valjalo da su blize dnu. Na gradcu se daleko lakse postize dubina.
To sto je brzi nije nesto obicno je znacajno plici pri toj brzini samim tim muva je u zoni za par sekundi. Na drini zabacis cekad da potone pa pokusavas da vodis.... mada sa par nimfica 'suptilnih' sam lagano kacio dno i na preko 2m dubine

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Baki prica o pupama :) Sale da li ju je spustio ili ne on upeca mrenu 3 kg pa ti vidi :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ko bre uopste pomenu 18m dubine?

Znaci ako hocete da pecate mrene uzmite Mariceve musice, u suprotnom ako hocete lipca onda bezite od Maricevih nimfi :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Za lipce uzmite Marićeve suve ;) Mada sa svojim nimfama sam razbijao na Ribniku ;) koliko god neko mislio da je tamo lako upecati ribu krajem jula po nenormalno maloj vodi vara se .

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
maricu , jel si nekad probao pored obale u mrtvoj vodi koliko treba nimfi na 16 , ne na 18 da potone metar? e sad zamisli da zabacis bar 7-8m u vodi metar gde stoje krupne mrene a to je dno sa krupnim kamenom gde je iako je novembar sasvim solidna brzina vode koja vrsi pritisak na kanap i podize sitnu muvu . mrena nema sanse da se podigne na muvu . mora da ide po samom dnu i cak je pozeljno da se malo zadrzi . ako si prisustvovao tom ulovu onda ok , a ako nisi ja ne verujem da je ostvaren klasicnim musicarskim priborom bez bar dva , tri grama dodatnog olova i bar stapa osmice da bi se sve to lepo zabacilo i riba izvadila na obalu

Vrh Dno