Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
bez ovakve iste kao što je u sredini ne idem na vodu...to i princ su kod mene nešto OBAVEZNO što mora biti u kutijici sa nimfama...jednostavno i lovno :yeswink:
Imam samo klenaroško iskustvo...
Iako zaista retko lovim nimfama početkom leta na manjim rečicama one mi donose najviše ulova. Razlog tome što se klen retko diže na površini i obično su to sitniji primerci.
Ovu nimfu sam koristio preko dana i kao što rekoh imo sam podosta ulova.
Lakirana naranđzasta boja baš daje neku živost ovoj nimfi tako da svakom preporučujem da je proba.
na preporuku drugara, vezao sam ovu nimficu sa pod telom od bakarne zice i retkim dabingom preko da se mesa u vodi boja dabinga i crvenkasta boja pod tela
Lepo vezano...
Samo da te pitam, primećujem da svaku nimfu vezuješ žutim koncem, koji je razlog tome?
Žuta očito malo štrči od ostalih boja.
Lovnost ili?
LOVNOST ILI? iskreno mrzi me da menjam konce.....a ne utice mi na lovnost, ako bas vezujem manju muvu onda na drugoj bobini imam 17/0konac i super....a ovaj moze da se oboji, vidi se na jednoj od crnih nimfi sto sam okacio