Red Star

• Začetnik teme Mr.Zakula
  • Datum pokretanja

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
E, ovaj Laki stalno glumi nekog Palilulca. :hammer:
Kad sam ja išao da gledam Želju, ti još nisi bio ni u tatinim gaćama. :bleh:
Šalu na stranu, pre neki dan sam prošetao Čairom i prošao kroz Željin stadion. Raspitaj se kad se igra neka utakmica, pa idemo zajedno. Samo stare Nišlije dolaze na to mesto. :tbumb:
Šta je to Crvena zvezda i Partizan? Neki komunistički klubovi prvoboraca sa Kozare? :hammer:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Ajde kad smo vec poceli da offtopicujemo. Necu buraz.... Posle Infected Mushrooms i Bizzare Contact nisam voljan vishe za rejvove. Predsoji mi samo ribolovacko leto ... Nema vishe partyja i letovanja :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Milance je napisao(la):
Dobro znaj da uvek tu sam ja...
i dobro znaj da neću nikada...
da te ostavim
da te zaboravim.
DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA..... :D :D :D

P.S. I pastrmka (sa mog avatara) nema tek tako crveno-bele pege...

:tbumb: :yeswink:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Kada smo krenuli u offtopic idem do koske
@Mixmaster
Kad sam ja išao da gledam Želju, ti još nisi bio ni u tatinim gaćama.
Pa kad sei matori konj! :doh: :bye:
Zezam te malo. Želja je bio omiljeni klub mog pokonog dede, koji je bio železničar. I tako se tradicija nastavlja. Ove godine zbog jebene bolesti nisam išao na stadion, mada se ponovila situacija koja se dešava iz godine u godinu. Želja u jesenjem delu sezone bude prva, a onda zbog nedostatka love krene da prodaje tekme u prolećnom delu. I zato nikad neće uću u prvu ligu :doh: Ove godine je druga...tako će bit i sledeće godine i tako dalje dok je nekupi neki privatnik i nenapravi od nje nešto bizarno i skorz ubije duh Niškog Železničara! Ali ja i dalje, kao i moj otac sledimo dedinu tradiciju, idemo na stadion gde sa strarim Palilulcima psujemo sudije...i nakraju obavezno pljeska i cocacola iz restorana na samom stadionu!
ma lepota jedna!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Prebacuj u špansku muvu!
NASTAVAK:
Želja je više stadion nego klub. Stare drvene tribine podsećaju posetioca da se tu odavno igra. Naravno, novopečene Nišlije nemaju pojma gde se on nalazi i ne vide razlog da posete utakmicu š-lige.
To je kao Manchester City i Manchester United. Železničar i Radnički.
Nažalost, Beograd i okolina su posisali sve iz ostatka Srbije, pa sada na vrhu tabele prve lige među prvih 10 (a otprilike ih toliko i ima) nema klubova koji nisu iz Beograda i okolnih mesta. Grad sa preko 300,000 stanovnika nema ozbiljan fudbalski klub!? Izgleda da se u okolini Beograda rađaju talentovaniji sportisti i pametniji ljudi. Evo poslednjih godina se pojavljuju i kao "vodeći" mušičari. Oba instruktora zabacivanja mušice u Srbiji su iz Beograda!? ???

Vrh Dno