Reka Bistra, Rumunija

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
DDj je napisao(la):
Reci recimo zapadnom Kanadjaninu da ne peca po prelepim salmonidnim vodama, vec da lovi te alternativne ribe kojekude, jer su sve ribe ravnopravne, u najmanju ruku je suludo.

Reci ti tom zapadnom Kanadjaninu da njegove ribe slobodno mogu da popushe kitu lipljanu iz Drine, jel bi to onda bilo da Srbi podcenjuju Kanadske ribe? :D

Ja sam i rekao malopre, oni ne podcenjuju druge vrste vec im jednostavno nisu interesantne za lov. Uostalom imaju gomile salmonidnih reka, sto bi se jebavali sa bilo cim drugim?

escondida

Senior member
Učlanjen(a)
20.07.2012.
Broj reagovanja
0
Kako je ko u mogucnosti, sto finansijski, sto sa raspolozivim vremenom, sto lokacijski, sto sa motivom i zeljom, interesovanjem pa na kraju i sa opremom.
Meni je npr. smudj ili keciga daleko ukusnija riba od pastrmke. A to sve opet moze da zavisi i od nacina pripreme.
Bilo koju ulovljenu ribu na musicu ili na npr. "pec" mnogo vise cenim nego ulovljenu na bilo koju drugu tehniku. A vrsta je nebitna potpuno, ona koju sam u mogucnosti da ulovim u datom momentu na vodi gde se nalazim.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Al se držite teme, slušaj.... kao da je januar  :doh:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
escondida je napisao(la):
A vrsta je nebitna potpuno, ona koju sam u mogucnosti da ulovim u datom momentu na vodi gde se nalazim.
bas tako , kao i mnoge stvari koje u zivotu nisu bitne . osim ako si tezak snob , e onda sve postaje bitno .  ;)

Vrh Dno