ReviveX

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Konačno je došlo vreme da sam i ja svoj kombinezon oprao (nakon dve sezone)  :doh: ovi zadnji izlasci su bili hard core zbog terena koji je "carstvo blata"  :lol: Sada dok se kombinezon suši znam da bi valjalo posle kada se osuši i nasprejati ga ovim ili sličnim inpregnatorom.

Kakva imate iskustva? Ako koristite kakve impregnatore koristite za svoje kombinezone i ostalu nepremočivu odeču? Da li je za vas ReviveX jedini i samo jedini ili vam jednako služi nešto drugo?

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
....samo on, i topla preporuka...za staro i za novo  :tbumb:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Posle pranja. Neko naprska posle susenja, neko dok je kombinezon vlazan.
Aktivira se fenom za kosu, tj  blagim zagrevanjem kombinezona posle prskanja.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
boban.velickovic je napisao(la):
Jel treba nov kombinezon prskati time, ili tek posle nekog vremena?

Ma odma i to dva puta zaredom da ne brines  :D

Salu na stranu, ja jedanputa godisnje i to kada kada pravim vecu pauzu uzled zime u pecanju. operem (to i vise puta uradim u toku godine, u ves masini) OSUSIM DOBRO, dobro natopim jednu stranu (isprskam) revivexom i susim fenom na najace, ravnomerno i svuda...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
kada se pere u veš mašini je dobro da se ne stavi previse praška i ni najmanje omekšivača jer će omekšivač da ošteti prvenstveno šavove kombinezona. Pranje na minimalnoj temperaturi i na najnežnijem programu mašine. Ja sam prao mog na programu za vunu na minimalnom broju obrtaja i na 30 C.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
boban.velickovic je napisao(la):
Jel treba nov kombinezon prskati time, ili tek posle nekog vremena?

Nebi savetovao...mada je Vision  ::)....nov je!!!Jesi li ga bar probao,natopio???Gazio dublje??Iam li potrebe??Kakvi su slojevi???Ojacanja???
Ima svoju zastitu,valjda je dobra...dogodine,pred novu sezonu,pa sad ako primetis potrebu stavljaj..

Vrh Dno