Mihailo Erovic
Junior member
Nikako, da postavim fotografiju. Prodjose skoro tri godine(9. avgust 2015.)
. Bucov tezine oko 2kg uhvacen na crnu bambulu 10#. Sedoh u borov hlad u jednoj uvali malo da odmorim od vrucine, kad u jednom trenutku videh ne tako mala ledja na povrsini vode, polako podigoh stap koji je stajao pored mene i srce poce da lupa kao ludo. Posle par zamaha kad je licelo da sam izbacio dovoljno kanapa, samo se cu cap i stade kanap
zakacih za iglice borica. Nisam naveo da sam zabacivao tik uz obalu punu borica. I on se polako okrete i ode. Odlucih se da promenim predvez i stavim vecu musicu da ako slucajno opet zakacim za boric ne pokidam sve. I sledeci put ista situacija. E vec sledeceg puta sam odlucio da izvucem malo kanapa i postavim ka na obalu kako bih pri prvom zabacaju imao vise kanapa u vazduhu. Onda je usledilo cekanje, i nakon nekih petnaestak minuta vrebanja, pojavise se ledja na povrsini, polako se prikradoh, zamahnuh prvi, drugi, treci put i bambula mu pade tik pred usta na 15ak centimetara. Srce samo sto ne iskoci u trenutku nestade musica, toliko ju je lagano pokupio da je bilo neptimetno. Posle cega je usledila kontra, borba od par minuta i izvadih ribnickog bucka. Slikasmo se i svako nastavi svojim putem/tokom.