Ribolovacki sajam, Nis 2012

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Pa ja se druzim samo sa ozbiljnim ribolovcima a ne sa super finim folirantima :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :D :D :D

Bucko M.

Senior member
Učlanjen(a)
30.11.2011.
Broj reagovanja
0
  Ne postovanje prema pioniru musicarenjau JA ,ZETE,nema bubica za tebe :p I tebe i Mixa  :lurk:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Nisam pio kafu sa doticnim gospodinom.. bio sam za drugim stolom, ali ne vidim ni kake veze ima i da sam. nisam ja taj koji dade svoje d....ce mekano i jos se zadeva preko socijalne mreze krajnje asocialno... pionire znas ti znas s.... :-[ Suro imam dve Fila papuce ako bi mogo da mi napravis jednu seriju, a znas kako umedu da mi se cuju pa bi to za klena mozda bila dobra primama znas da voli ona nezgodna mesta ... ;)

Bucko M.

Senior member
Učlanjen(a)
30.11.2011.
Broj reagovanja
0
    Pa sta ako ponekad postujem na NET-u,ti si tamo cesto,nekulturno je samo cutati iz pozadine. Reko sam da necu ali uletim da branim cast na

sim vodama,uostalom,tebi je lako. Tamo te niko nije ni upoznao a ja sam ostavio trag  :D :D :bleh: :smoke:

Pa zasto si na sajmu bio kada sa Mixom kaficu nisi pio  :D :D  Ja bi bio pocasni gost :whistle:

:doh:kad mi pades saka,ikoristi cu te za materijal  :mad: :bye:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Deda, deda ti znas da ja nisam sajber musicar, ja ostavljam trag na vodi...  :bye:

Bucko M.

Senior member
Učlanjen(a)
30.11.2011.
Broj reagovanja
0
      :D :D :D :D na moje musice  :D :D :D : :whistle: Sta si doneo suraku sa sajma na poklon,neku sitnicu,udicu,kazi sad pred ovaj narod!

Ce dodje maca na vratanca,cu te ...... u ustanca  :D :D :D Samo ti puni tvoj magacin kuci  :bleh:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
JEsam lepe ribe vadio na tvoje muhe ali evo vec sad druga godina kako nemam ni jednu tvoju muhu po kutije, od kako sam sam poceo da ih vijam... posto si iskljucivo poceo da papucaris znam da si tu bas opremljen, jos se nismo videli od sajma nemo tako nisko dA drzis suru ;) I nemoj se zadevas prvo dignes bunu ja ti drzim stranu, pa prvi povijes rep.. jos mene zadevas, nije lepo tako da ostavljas trag.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
527211_282481571832743_100002127076805_632382_726011947_n.jpg

Lepo se ispričah u više navrata sa Savom Martinovićem, popismo po Stomakliju, dadoh mu na poklon magazine i kačket... Nakon što je prilistao jedan broj ponudio je da napiše neki text za naredne brojeve, naravno pristao sam se velikim zadovoljstvom!

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Naravno, bilo je još mnogo drugara iz svih delova Srbije, naročito mnogo Saša: Saša Panić iz Pirota, Sale Gitara iz Beograda, Sale Sage iz Čačka, Sasa Trstenik iz, zamislite, Trstenika...  :D

Neka mi sve ostale Saše ne zamere ako sam ih zaboravio...  :lol:

A  najbolje druženje beše uz brata hevimetalca Borca, zaštitnika zlotskih crno-pegavih. Koji je to Kralj!!  :tbumb:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Eeehhh sajam...
Ja sam ošacovao "svoj" novi štapić... TXL-F 7'10'' #4... kad će da "padne" ne znam, skupa je grisinica, ali je faaaantaaaazi_ja.
Svaki dan sam morao da ga drmusam i zagledam...  ::)

Vrh Dno