Ribolovacko sujeverje

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Ja nosim beli luk u dzepu, i vezujem crveni koncici oko stapa, ali opet najbolje prodjem ako nesto zensko dovatim predhodno vece!

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ko nije video ribu vece pred pecanje nema cemu da se nada ni na vodi :)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Mozda ce mu tesko zabraniti, ali moze da mu dosadjuje pred ribolov toliko, da zaboravi muve na stolu, rezervni cekrk, mast, kacket... Bonus penis omogucava miran odlazak na pecanje.
Samo ne znam sto je Lucky, pre neki dan, zaboravio i sam STAP!!!!

simon

Junior member
Učlanjen(a)
05.09.2006.
Broj reagovanja
0
E ja popizdim kad me sretnu i kazu SRECNO pa siju bi mu zavrno!!!onda zabodem levu petu u zemlju i nalevo krug,uopste ne odem na vodu jer par puta posle toga nisam nista uvatio!bolje da vatam stogod drugo:)))!
Ribolovcu i lovcu se nikad ne pozeli sreca vec BISTRO I DOBAR POGLED!i smatra se kulturom kad to kazete kolegi!Takodje me izmalerise kad vidim znak SRECAN PUT!!!!

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Evo zanimljivog nacina da se izborite sa napastima koji postavljaju gupa pitanja, od kojih je najgore Gde ides?
Jedan prijatelj mog oca i zagrizeni skobaljaros ima je taj problem. Naime prva komsika, devojka od 17 godina (kada se ova prica desava)konstatno bi ga pitala to idiotsko pitanje. On je pokusavao i pokusavao da joj objasni da ne postavlja, ali dzaba. I tako jednog dana oa ga pita, a on joj odgovori
Evo idem da ti karam mamu, ako zelis mozes da podjes da gledas.
Jeste primitivno, ali ga vise NIKAD nije pitala!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
I mene bije maler, ali samo kad idem sa Lakijem u ribolov. U ribnjak da nas puste (zajedno), nista ne bi uhvatili. Malerozan je u p.m.

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Covek kad ne zna da peca sve mu smeta, pa kad nista ne uhvati smeta mu sve sto se dogodilo tog dana!

vjaksic81

Junior member
Učlanjen(a)
17.04.2006.
Broj reagovanja
0
Slazem se sa Sumadincom ali...ne znam ,mozda je do mene, ali ako ponesem meredov na pecanje,necu taj dan videti ribu...a opet ako pocne od pocetka da mi se mrsi i petlja struna, predvez, ili pri prvom zabacju zakacim neku granu, riba radi ko luda :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:-D možda ti se zamrsi i zapetlja od uzbuđenja kada vidiš ribu , a meredov kada poneseš previše se siguran osečaš pa nisi pažljiv i poplaši ribu ;-)

vjaksic81

Junior member
Učlanjen(a)
17.04.2006.
Broj reagovanja
0
He he. Dobra ti ova Sebastiane. Mada ne znam koji se to normalan muskarac ne uzbudi kad vidi dobru "ribu" : hamer : A sto se meredova tice , mislim da ce pre biti da me ribe nanjuse po njemu , jer ne pamtim kada sam ga poslednji put posteno oprao : hamer : UUUU al nedao bog da ponesem cuvarku ili jos gore kesu, razbeze se od mene , ko djavoli od krsta, nanjuse ribe polivinilhlorid i odma skontaju "Ovog je devojka poslala po veceru!!!" Probao sam cak i varijantu da ostavim cuvarku i/ili kesu u autu ,al DZABA NANJUSE GA I KROZ GEPEK i onda bezanija, nigde ni jedne : hamer :

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
E kad u ribolov nosis kesu i cuvaru, ja jednino sto mogu da ti pozelim od srca, da probusis cizmu, okliznes se i pljusnes u vodu i naravno da ne vidis ribu! :hammer: :hammer: :hammer:

Vrh Dno