Rijeka Lašva

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Fotke su vrhunske!
Ove kalife mi djeluju zdrave,ako su podivljale mora da su strašno borbene!

djuzepee

Newbie
Učlanjen(a)
26.08.2013.
Broj reagovanja
0
tommylee je napisao(la):
Lijepo se vi provodite nema šta!
Lipljen?

lipljen nula bodova..  :'(

gegula je napisao(la):
koja je cena za revir ??? mislim za nas inostrance :nowink:

druže dnevna karta je 10 KM i lovi se čitav dan, ako vas dođe četvorica, jednom je karta gratis.. ako uhvatiš kalifornijsku imaš pravo da je poneseš, naravno ako je u mjeri..

tommylee je napisao(la):
Fotke su vrhunske!
Ove kalife mi djeluju zdrave,ako su podivljale mora da su strašno borbene!

tomi sve ribe u u odličnoj kondiciji i jako su borbene, i stvaraju dosta problma ribolovcu na putu prema meredovu..  :)

Benjamin

Senior member
Učlanjen(a)
28.11.2012.
Broj reagovanja
226
Ne vodi se kao revir , nego kao mušičarska staza, cijena je 10KM bez obzira odakle dolaziš. Čak je i za strane državljane ista cijena. Ako budeš planirao da dođeš, javi unaprijed da se dogovorimo. Cijena za grupu od 4 ribolovca je 30KM, jedan ribolovac ima dozvolu gratis, svaki peti izlazak je takođe gratis.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
navraticu ali sledece leto...do tada mi ostaje da gledam slike ove prelepe reke za koju moram priznati nisam ni znao da postoji :whistle:

Benjamin

Senior member
Učlanjen(a)
28.11.2012.
Broj reagovanja
226
Prijateljima i meni je juče bio drugi put da smo posjetili rijeku Lašvu. Hvatali smo ribe na suhu, na nimfu i na strimere, luda kuća. Imam samo riječi hvale za rijeku Lašvu, riblji fond kao i za domaćine.

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
Moj jubilarni dvije stoti post je upucen pohvalama kraljici riba, na lijep nacin je obiljezen :D Reci mi sta je kupila? Je li bila selektivna ili...?

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
JA ti mogu slobodno odgovoriti dok on ne vidi pitanje :lol:
Kupile su sitne nimfe i malo krupnije(10# - 16#) Kamenjarke, fazanov rep, češke nimfe...
onda od jedno 11 pa do 3 su nasrnule na jednodnevke na 18# i emerdžere 16#-18#..
A citav dan nije odbijala ni epoksi strimere ;)

valjda sam sve rekao :yeswink:

Vrh Dno