Rio i u Nisu

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Od danas u sportskoj hali Cair, ribo radnja Milo Shop, obogotaio je svoju ponudu za Rio kanape. Ono sto sam video i upamtio od ponudjenih kanapa su WC II, Gold, Classic, Mainstream, Selectiv Trout.... i da, sta sam uzeo posto imam vec WC II, je backing i Toothy Critter Leaders. Od njih ima za akcije stapova od 3 do 6. Lepa vest je da ce ljudi s ovog podrucja da ustede postarinu od Bg do Ni, a losa je, svetska ekonomska kriza te su cene i u Bg a i u Ni korgovane navise ali opet srpska posla pa su najeftiniji u evropi  :D :D :D

I jos nesto sto me nije nimalo iznenadilo a sto se videlo na rafovima pomenute radnje jeste da je vlasnik uvideo da musicarsko trziste nije zanemarljivo i ubrzano krece (a vec jeste) u sirenje svoje trenutne ponude za musicare.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Protekli niski sajam sam iskoristio za dogovore o saradnji sa Milo sopom. Trenutna ponuda RIO proizvoda bice obogacena a ponuda prosirena i na Ross stapove i cekrke vec do kraja meseca. Tako mnogi nece imati potrebe da dolaze do Beograda u slucaju da se opredele za neki od ovih proizvoda. Cene ce biti iste kao sto je to slucaj i sa RIO asortimanom.

Vrh Dno