Rodjen na pogresnom mestu

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
Arandjelovac,
Gradic pod bukuljom. Iz aviona gledano, covek bi rekao da medju tim planinama (bukulja, vencac, rudnik), zive mecke i vukovi a u vodi pastrmka. Recica Kubrsnica, koja tece kroz grad i uliva se u jasenicu je sada kanalizacija. Kacer koji se nalazi nedaleko odavde, preko Bukulje je toliko prljav da mi je zao da ga vidim. Pestan, nekada lepa recica i dalje puna ribe je jos prljaviji. Garasi - saranski ribolov. Bukuljsko jezero - rekonstrukcija brane pre 3 godine, isustena voda i riba povadjena. Fep 1, nnista zanimljivo. Fep 2 - mrezarosi i sarandjije(nicija voda).
Sad, nije mi jasno da neko zivi pored Drine celi zivot a nikada nije uzeo mahac u ruke. Oni iz BB bi verovatno radije ziveli u Arandjelovcu :doh:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Uze mi reč iz usta, Compshop. :doh:
Kada se ekipa niških mušičara vraćala sa takmičenja na Gradcu, stali smo u tvom Aranđelovcu da pojedemo nešto sa roštilja. Dok smo mljackali, meni pade na pamet da nema goreg mesta za život jednog mušičara od Aranđelovca. Prosto nam nije bilo jasno kako čovek može da živi u gradu bez reke. Baš smo razgovarali o o tome da bi za nas bila najstroža kazna da provedemo godinu dana u Aranđelovcu.
Da li mi veruješ da sam hteo da otvorim ovakvu temu? Compshop, odmah se preseli u Niš i prestani da gubiš dragoceno vreme. Evo, ja izdajem stan po povoljnoj ceni. Dođi, plati 300 evra i zakači na vrata parolu "Ponovo rođen". :yeswink:

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
E evo ti znack asa likom staljina(+)
a za ovih 300 e ces da izvines. Mogu da se prisljamcim onako na ler, da me usvojis pa da ti vezujem musice i deljem bambule za sobu i 'ranu  :D
Stvarno zajebana situacija. Gde god da se okrenem moram da ubijem najmanje 200 km da bih pecao kao covek. Jos kad se uzme u obzir cinjenica da noc pred pecanje nema spavanja, vec pravo iz moje internet kafane sedam u kola...Pa celi dan na nogama, pa voznja nazad u sitne sate nakon par piva?! Drugar me budi 30 km od kuce i kaze aj' da vozis, poceo sam da prividjam decu po putu. Nekog je verovatno i zgazio :D
Mada je bilo i jednodnevih izleta na RIbnik, to su bili dozivljaji. Nego necu u NIs vec u BB
Da rezimiram - nije mi lako

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Al si skroman Mixe,pa sta izdajes ti za 300evra.
Ima goreg grada od Arandjelovca sto se tice musicarenja.Negotin uopste nema reku(Dunav ne racunam jer im je on nekih 25km.od grada).

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
Ima goreg grada od Arandjelovca sto se tice musicarenja.Negotin uopste nema reku(Dunav ne racunam jer im je on nekih 25km.od grada).
Ima neka recica kod Miloseva na 3 km od Negotina. Kao klinac sam tamo vatao grgece, klenove i stuke. Sad ne znam u kakvom je stanju.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Ko zna sta je sa tim potokom sada,nekad je i moj otac(rodjeni Negotinac)hvatao klenove po tim recicama oko Negotina,sada je to u domenu naucne fantastike.Mada, Dunav je ispod Prahova zahvalan za musicu,eto to im je blizu.

Vrh Dno