Ron Tompson

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ja radim u fabrici boja - će Vam ofarbam be tu zelenu u tu žutu i obratno ako treba. Za pristojnu nadoknadu u bambulama i ostalim muvama  :D :D :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Milanče, kad će meni da pristigne to sponzorstvo? Zar ne vidiš da "Silex" piše na mom kačketu? Lovu na Sunce, kakvo bre farbanje!!!? :hammer:
Čim sam čuo da su ovaj konac ofarbali u zeleno, odmah sam naručio 10 žutih direktno iz Engleske. Posle ću da ih prodajem za duplo veće pare. Biznis, biznis, možda ću sledeće godine u ovo vreme biti milioner? Otvaram neregistrovanu firmu, a prvo što ću da kupim je trotočkaš. :lol:

KaGeMuShA

Junior member
Učlanjen(a)
05.10.2006.
Broj reagovanja
0
Mix,gde moze da se kupi u Nisu RT ?Ako znas tacno koja je ulica gde je smestena radnja bio bih ti zahvalan?Pozdrav!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ne znam kako se zove ulica, ali znam kako se zove radnja: "PLOVAK". Nalazi se blizu gradske toplane i u prizemlju je jedne stambene zgrade.

Zac

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2007.
Broj reagovanja
0
  Upravo sam u Bandjuru (Beograd) kupio Ron Thompson-ovu DT4F strunu, cena je 1340 din.

U radnji  sam vidio i DT6F a prodavac rece da ih imaju jos u magacinu. Inace dobili su i nesto materijala za pravljenje musica: dabing (nazalost ne pise od cega je, najvjerovatnije antron) 50 din kesica, olovna zica 50 din 2-3 metra, petlov vrat u raznim bojama (nije bas kvalitet a i skup je 330 din) itd.

Inace moja RT DT5F struna kopljena pre 5 godina se umemorisala ali i dalje je citava i dobra makar za trening. Da li neko zna da li je moguce odmemorisati strunu i kako?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
mozda da je zategnes, kao armaturu za kucu. ti i ortak uhvatite krajeve u vucet jako,ili jos bolje krenete od sredine ka krajevima pa je propustate kroz ruke ali jako zategnutu.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Cini mi se da je tom koncu vreme za penziju. Ipak 5 god. nije mali staz.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Zac je napisao(la):
  Inace moja RT DT5F struna kopljena pre 5 godina se umemorisala ali i dalje je citava i dobra makar za trening. Da li neko zna da li je moguce odmemorisati strunu i kako?

Mislim da je najbolji način održavanja ovog naročitog konca u tip-top kondiciji redovno korišćenje. Moj Ron Thompson je konstantno mokar, tako da nema uslova da se ukoravi. :doh: Neverovatno je da još uvek, posle 5 godina, pliva kao nov, leti kao lastavica, a jedva da se pod lupom vidi da je ispucao i izbledeo, tek toliko da ne bude više drečavo žut, već ima boju majske. Eto, kada ga budem zamenio novim, za jedno 3-4 godine ( :bleh:), napraviću od njega gomilu imitacija Ephemera danica.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Zac je napisao(la):
  Upravo sam u Bandjuru (Beograd) kupio Ron Thompson-ovu DT4F strunu, cena je 1340 din.

U radnji  sam vidio i DT6F a prodavac rece da ih imaju jos u magacinu. Inace dobili su i nesto materijala za pravljenje musica: dabing (nazalost ne pise od cega je, najvjerovatnije antron) 50 din kesica, olovna zica 50 din 2-3 metra, petlov vrat u raznim bojama (nije bas kvalitet a i skup je 330 din) itd.

Kupovao je prota kod njih taj dabing za 50din, jeste antron u pitanju.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Uputicu i ja jednu pohvalu Ron Thompsonu..
Vec mesec dana koristim WF-4 Ron Thompson i mogu da kazem da sam prezadovoljan..
Nisam ocekivao ovakve pervormanse koje nudi konac s'obzirom da je 4 a da mi je stap 5..
SVAKA CAST--NE MENJAM--

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Pominjete WF 4 i DT 4. Mislio sam da Ron Thompson ne proizvodi lakše konce od petice. ???

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Mozda nije ali imam ga i bacao si njim--POPRISETI SE---
WF 4 Ron Thompson da ali nemogu da garantujem za DT

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas moj Ron Thompson wf 7 odlazi u penziju.Služio me je punih 7 godina.Izdržao je nalete mnogih bucova,gaženja,ulepljenje žvake,žar bačenih pikavaca,...Posle 7 godina maltretiranja ovaj kanap nema nijednu pukotinu,boja mu je i dalje postojana.Tražio sam prošle godine u Bg-u da uzmem još jedan,ali nema više :'(,kažu te godine je došla količina i više ne!

Vrh Dno