Ross i ross

fokan

Junior member
Učlanjen(a)
18.02.2009.
Broj reagovanja
1
Kakav bi par bila 2# flycast fly masinica uz essence fw 386-4  ;)!!!
Lici mi da bi pasalo, sta vi mislite?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
fokan je napisao(la):
Kakav bi par bila 2# flycast fly masinica uz essence fw 386-4  ;)!!!
Lici mi da bi pasalo, sta vi mislite?

Ili uzmi Flystart ili Flyrise obe su fizicki lepse od Flycasta. Mehanizam i kocnica kod Flystart-a i Flycast-a su identicni a Flyrise je znacajno ispred njih.
U principu ko moze sebi da priusti, Flyrise je vrhunski cekrk za solidno male pare.

Sto se stapa tice razmisli mozda o cetvorci te duzine, dosta je univerzalnija ali i FW 386 je odlican izbor

fokan

Junior member
Učlanjen(a)
18.02.2009.
Broj reagovanja
1
Hvala lepo na savetu! No ipak sam se odlucio za Vision i pazario kod gdin-a Travara. Covek je pravi profi, nije imao rec protiv konkurencije samo je zeleo da ukaze na prednosti onoga sto ima u ponudi!!!  :tbumb:

brankoogi

Senior member
Učlanjen(a)
06.08.2008.
Broj reagovanja
0
fokan je napisao(la):
Hvala lepo na savetu! No ipak sam se odlucio za Vision i pazario kod gdin-a Travara. Covek je pravi profi, nije imao rec protiv konkurencije samo je zeleo da ukaze na prednosti onoga sto ima u ponudi!!!  :tbumb:

:hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :doh:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
fokan je napisao(la):

Mogao sam ja da ti prodam nešto upola cene od vision-a ,nešto baš i nisam zadovoljan kvalitetom ...a što se tiče profesionalnosti evo ja čekam već 2 meseca da mi stigne deo za štap evo i sezona prođe a dal će stići i kad ..otom..potom

fokan

Junior member
Učlanjen(a)
18.02.2009.
Broj reagovanja
1
Sone hvala na lepim zeljama! :tbumb:
Pozdrav i tebi :tbumb:

Vrh Dno