RST - impuls

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ma moze da se kupi na jos stotinu mesta po Evropi, na ebay recimo M3 njihov top model moze da se nadje za 200-250e.
Ali pitanje je bilo ko u Srbiji uvozi RST pa je i odgovor adekvatan. Vise niko!!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Masicu, kad si toliko "dobar" sa vlasnikom, daj neka nam posalje nekoliko motki da testiramo. Reklamiracemo ga na sajtu. Jos ako nam pokloni par RST cekrka i vise cemo uraditi...

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
Jos pre godinu i po ili dve sam mu predlozio nesto slicno,samo bi se reklamirao u ribolovackim novinama,u zamenu za dve "motke"..ali nista od toga,uopste nije bio zainteresovan...mada mozda se predomislio...Mozda ga pitam ponovo,posto sam "dobar" sa njim kako ti kazes... :hammer: :hammer: :hammer:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
E, Masicu, ja sam mnogo "talentovan" za takve stvari. Pre par godina sam tako "osvojio" Thomasa Whitinga, vlasnika WHITING FARMS, INC. Poslao mi je toliko kvalitetnog perja da ne mogu da ga potrosim bar jos 10 godina! ZA uzvrat ga pozdravljam ovim putem, uz poruku:"Najbolja pera su Whiting!", a da ne bih bio "offtopic", pozdravljam i RST, ciji pribor najcesce koristim.

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Ja sam juce razgovarao sa BinLadenom, mnogo sam dobar sa njim, obecao mi je da ce u sledecem teroristickom napadu meta biti i Brana u Peruccu. Rekao je da nije problem, sedeli smo kod "Djengila" cirkali mleko od kamile i duvali Avganistanca!!!!

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
"Talentovani" kolega, ajde podeli taj talenat sa mnom,pa ko zna mozda masemo naredne godine sa novim RST-om,naravno dobijenim GRATIS...Naravno svoj talenat preko pm...(ozbiljan sam)...

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
To je u sustini dobar mahac. Ja sam ljubitelj RST-a i mogu reci odlicni su stapovi. Neces pogresiti!

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Pre dve godine sam drzao neki rst, posto ga je jedan moj poznanik "dobio". Kozno koferce, ne futrola. Iznutra oblozen crvenom cojom, >>Zlatne kopce<<. U kofercetu, cini mi se 5 delova, #2 mislim. Sve u svemu, bacao sam malo na Drini sa njim, ali konac nije bio prilagodjen stapu pa nisam imao cast da osetim kako stap zaista baca, bojao sam se da ce puci cim uzvucem malo vise strune. Jedno smem da tvrdim, a to je da lepsi stap nisam video u zivotu. Nudjen mi je za neke relativno male pare, koje nazalost nisam imao pa je zavrsio pitaj boga gde. Valjda ce naleteti u nekim boljim okolnostima.

Vrh Dno