RST M3 Traveller 5/6 9 ft

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
neba je napisao(la):
a tehnologija iz proslog veka.....daleko od toga da su im losi stapovi(sto se tice kvaliteta),al mi i dalje nije jasno kako oni opstaju!
Verujem da ih kupuju Nemci, verovatno forsiraju ono kupujmo domaće ali ne znam, cene su opet haos visoke...

Послато са SM-G903F уз помоћ Тапатока

Aleksandar871

Senior member
Učlanjen(a)
29.11.2013.
Broj reagovanja
55
Kljuc

Послато са LG-H500 уз помоћ Тапатока

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
mozda stap ne vredi 900 i vise evra u odnosu sta drugi nude za manje pare ali ne sumnjam da je kao i sve sto prave nemci maksimalno kvalitetan.
stap je slomljan na nezgodnom mestu koliko sam video sa fotografija . na sred gornjeg dela . nema sanse da se zakrpi a da se ne izgubi akcija koju je imao. prvi deo se sigurno sto bi se reklo udrvio i stap sasvim drugacije izgleda u odnosu na fabricko stanje. ja imam dvodelnu cetvorku koja je slomljena i zakrpljena ali stvarno vrhunski na spoju . ko ne zna da je lomljen nema pojma da primeti . ako je krpljen na sastavu to vise nije isti stap. moze sasvim lepo da se peca sa njim ali nije isti kakav je bio pre havarije .

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Rst je tipican primer za sumanutu precenjenost. Ne postoji precenjenija firma u belom svetu. Najgori moguci odnos cena-kvalitet.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Bojane,sad si me zbunio bas,bas. Gledao sam tabelu  (doduse macice stariju ) performasi varalicaraca lakse klase ( 40 gr ) i nisam mogao

da se nacudim koliko RST beeezi svim konkurentima po pitanji distance npr. sto je za varalicara  bitno jako. Secam se i cene basnoslovne

ali mogucnosti koje je RTS predstavio na tom testu medju vrh stapovima je nezaboravan.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mafke, ko je i kako merio distancu i koji su stapovi u konkurenciji bas me zanima? A ako ces posteno distanca nije uvek presudna varalicarima.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Vrh Dno