RST SENSITIVE

H

humphrey

Guest
Mixmaster je napisao(la):
Na slici Sensitive-a koju sam ja video stoje isti sprovodnici kao na MPL-u, a to je, da ponovim za one koji imaju nizak IQ, vrhunski kvalitet. Simpson je proveo na livadi mnogo vremena "testirajući" pribor, ali to je veoma glupo. Ne testiraju početnici, već oni koji imaju mnogo iskustva u lovu riba muvom.
Kada ja napišem "testirao sam RST", to znači da sam tim štapom izvadio ogromnu količinu ribe na mnogim vodama u najrazličitijim uslovima. To nikako ne znači da sam kosio travu sa njim ili posećivao jednu reku i pecao jednu ribu. Zato bi Simpson morao da sa puno poštovanja čita mišljenja o mušičarskim proizvodima, koje ispisuju oni koji popunjavaju galerije sajtova mušičarskim ulovima.
Voleo bih da nam "naš ekspert za mušičarenje i pribor", Simpson (ili bilo ko drugi), pored svakog štapa koji je "testirao" priloži bar jednu sliku sa ulovom pored tog štapa, makar bila i beovica. Bez toga niko mu neće verovati ni reč. Pre nego što Simpson priloži bilo kakav dokaz svog iskusta i stručnosti, predlažem posetu mojoj galeriji ulova na ovom sajtu, uz poseban osvrt na modele štapova pored ribica.

Pa napisi karakteristike kada si ga testirao Munchhausen.....

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Gogo je napisao(la):
Ma moji bambusi su najbolji na svijetu, nemate vi pojma ni jedan, još ovaj sa vodilicama od prokrom žice (koji sam prvi radio, težak 2kg) kakvi visioni i sagevi . Gogo-bambusi su zakon  :bleh: :bleh: :bleh:
ako ni zašta drugo za body bilding su prva liga

A ja taman planirao da ponovo krenem u teretanu i ako me smara u zadnje vreme. Ali sad necu :nowink: Daj Gogo posalji neki od tih tvojih rukotvorina da spojim lepo i korisno. :D

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
Dobro Mix, pogledao sam tvoju galeriju ulova. I to su najvece ribe koje si ulovio?

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Daj bre Foxe ne talasaj molim te. Simpson je probao vise od dva stapa a Alpa da ne pominjemo u svojoj dugogodisnjoj karijeri sta je sve video i probao. To je neukusno, ubacivati se ovde sa bilo kakvim kvalifikacijama a da nisi pre toga probao nesto vise. Koliko si to puta probao Sage da bi znao da ti odgovara Vision. Kako znas da ti mozda neki GoldStar ne odgovara vise od Visiona. Jesi probao? Pazi bre koliko ti neozbiljno pricas navodeci ime proizvodjaca a ne konkretan model. Poredis launch (model Sage) sa Vision (proizvodjac), kojim to???!!! I jos kazes "meni odgovara vise". Ima li sanse da nekada budes objektivan i kazes "ja volim svoj stap, nisam mogao(ili hteo) da kupim drugi i meni je on odlican".
Kratko i jasno, svako ko sa slike kaze da je bilo sta vrhunsko, vrlo je neozbiljan u svojim kvalifikacijama. Onaj ko kaze da su karike vrhunske gledajuci u sliku na kojoj se karike naziru u tragovima je jos neozbiljniji.

Prvo dragi moj uvazeni SIMPSONE odmah da smo na jasno--NE TALASAM--...
Drugo sa nikakvom zlom namerom nisam uzeo TEBE a ponajmanje g.Alp-a..Pitam se samo otkud tebi toliko znanja,vidovitosti ili vec cega da ti znas da ja u zivotu nisam probao vise od 2 stapa --NEUKUSNO-- ..Sto se Visiona tice ja i jesam rekao da ga volim  samo u drugom obliku (KONTEKSTU).
A da umalo da smetnem s'uma u pitanju je VISION 3ZONE 905.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Vidim da ova tema privlači pažnju velikih eksperata. Ne bi se ovde isprikačivali svi živi da RST nije babaroga od firme. Posebno me raduje ovaj mudrac humphrey koji traži karakteristike RST MPL-a. Humphrey, volim kad si tu, pa ću te uputiti na pravu adresu.

http://www.musicarenje.org/index.php?topic=1159.msg36053#new

H

humphrey

Guest
Mixmaster je napisao(la):
Vidim da ova tema privlači pažnju velikih eksperata. Ne bi se ovde isprikačivali svi živi da RST nije babaroga od firme. Posebno me raduje ovaj mudrac humphrey koji traži karakteristike RST MPL-a. Humphrey, volim kad si tu, pa ću te uputiti na pravu adresu.

http://www.musicarenje.org/index.php?topic=1159.msg36053#new

Ti si iskljuciv u svojim postovima ergo napises karakteristike posto si stap isprobao licno ..... :D :D :D

Drina

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2006.
Broj reagovanja
0
Proljetos na musicarskom sajmu sam po prvi put vidijo modele RST , prvo sto mi je palo na pamet je MIX reko ovo su njegovi ljubimci.Bas zbog Mixsovog pisanja o ovoj firmi na forumu sam ih gledao nekoliko puta , cak sam se i vracao da ih ponovo kuzim.Na zalost nisam ih probao , a razlog je sto je bilo preko 1000 ljudi oko mjesta gdje se zabacuje, jednostavno mi se nije svidjela ta atmosfera.Izgledom su mi se svidjeli , ali  nisu ljepotani kao naprimjer Winstonvi modeli.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Drina, nisam ja ljubitelj svih RST proizvoda. Samo je jedan model štapa koji visoko cenim, a on se zove MPL i ne proizvodi se već nekoliko godina. Srećom, kupio sam ga blagovremeno i uživam koristeći ga.

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Sda sam gledao RST Sensitive 5/6.Brz štap,interesantne izrade.Čini se kao lakša klasa nego što piše.Probat ću ga ovih dana s nekim koncima,ali lično mislim da nije za neke distance.Sad mi je trenutno kući RST M3 2/3.još interesantniji štap.

Vrh Dno