H
humphrey
Guest
Mixmaster je napisao(la):Na slici Sensitive-a koju sam ja video stoje isti sprovodnici kao na MPL-u, a to je, da ponovim za one koji imaju nizak IQ, vrhunski kvalitet. Simpson je proveo na livadi mnogo vremena "testirajući" pribor, ali to je veoma glupo. Ne testiraju početnici, već oni koji imaju mnogo iskustva u lovu riba muvom.
Kada ja napišem "testirao sam RST", to znači da sam tim štapom izvadio ogromnu količinu ribe na mnogim vodama u najrazličitijim uslovima. To nikako ne znači da sam kosio travu sa njim ili posećivao jednu reku i pecao jednu ribu. Zato bi Simpson morao da sa puno poštovanja čita mišljenja o mušičarskim proizvodima, koje ispisuju oni koji popunjavaju galerije sajtova mušičarskim ulovima.
Voleo bih da nam "naš ekspert za mušičarenje i pribor", Simpson (ili bilo ko drugi), pored svakog štapa koji je "testirao" priloži bar jednu sliku sa ulovom pored tog štapa, makar bila i beovica. Bez toga niko mu neće verovati ni reč. Pre nego što Simpson priloži bilo kakav dokaz svog iskusta i stručnosti, predlažem posetu mojoj galeriji ulova na ovom sajtu, uz poseban osvrt na modele štapova pored ribica.
Pa napisi karakteristike kada si ga testirao Munchhausen.....