Evo, zima je več na vratima i za neke naše kolege se sezona zaključuje a za neke od nas tek ono najzanimljivije dolazi...otvorena je sezona na mladicu a i glavno vreme za velike štuke je več tu. Ne znam kako je kdo vas ali jučer su mi se ruke skoro zaledenile, rosa na klupama oko jezera je bila zaleđena malo je falilo da se mi je rano ujutro voda ledila i na sprovodnicima od štapa. Posle je počeo i oštar vetar da duva i ruke sam jedva osetio. Ako uzmemo u obzir povlačenje strimera i mokrog kanapa koji non stop klizi korz ruke sa kojega se cedi ledena voda to nije ni malo prijatan događaj. Na kraju dana su ti ruke ko šmirgl papir a da se tako lovi nekoliko dana zaredom onda bi došlo i do ranjavanja dela ruke gde se non stop povlači kanap. Meni se to nije desilo jer nisam te sreče (za sada) da idem više dana od jednom ali sam vidio kako izgledaju ruke našim kolegama koji su to prakticirali po ovakvom i gorem mrazu a nisu imali primerne rukavice.
Tako sam ja jučer rekao ima da si danas nabavim rukavice i tako sam malo pre i uradio. Uzeo sam SIMMS FREESTONE HALF-FINGER rukavice http://www.simmsfishing.com/site/freestone_half_finger_glove.html#
Koristite li ih i koje? Ja sam o ovima čuo samo reči hvale. Neke neoprenske sam isto gledao ali sam se odlučo za ove, nekako mi ove deluju udobnije. Čuo sam da su neke slabije kvalitete takve da posle ribolova ruke smrde od njih a isto tako i od neoprenskih. Ne znam, ovo su moje prve i mislim da če me dobro služiti...ako ništa drugo ime firme mi barem to obečava.
Tako sam ja jučer rekao ima da si danas nabavim rukavice i tako sam malo pre i uradio. Uzeo sam SIMMS FREESTONE HALF-FINGER rukavice http://www.simmsfishing.com/site/freestone_half_finger_glove.html#

Koristite li ih i koje? Ja sam o ovima čuo samo reči hvale. Neke neoprenske sam isto gledao ali sam se odlučo za ove, nekako mi ove deluju udobnije. Čuo sam da su neke slabije kvalitete takve da posle ribolova ruke smrde od njih a isto tako i od neoprenskih. Ne znam, ovo su moje prve i mislim da če me dobro služiti...ako ništa drugo ime firme mi barem to obečava.