Sage circa

Aleksandar871

Senior member
Učlanjen(a)
29.11.2013.
Broj reagovanja
55
Zanima me misljenje vlasnika ovog stapa.
Planiram kupovinu.
Naj verovatnije u duzini 8'9" klase #4.

Послато са ST25i

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Protooooooooo  :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :p :p :p Objasni coveku kakav je stap  :D

Aleksandar871

Senior member
Učlanjen(a)
29.11.2013.
Broj reagovanja
55
Haha pa znam zato ga i uzimam rekoh da bacim pare imam neki visak:D

Послато са ST25i

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Cini mi se dva razlicita stapa kao nebo i zemlja  ;)

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Po onome sto sam video i procitao Circa je jedan specifican stap koji i pored svoje cene ne mora da znaci da bi odgovarao svakom. Imam osecaj da se savija iz plute i da je ultra mek stap, kao zvaka i skroooz medium akcije. To je neko moje vidjenje, voleo bih da Boki da strucniji komentar :)

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
639
Circa je štap koji me je jako zainteresovao, posebno model 389. Na moju žalost, nisam imao prilike da ga vidim.

Čitanje različitih prikaza na internetu i iskustava onih koji su ga probali me je samo zbunilo. Po stranim (uglavnom USA) sajtovima i forumima sam pročitao sve i svašta.

Od toga da je štap "too slow", do toga da je zapravo "medium-fast"?! Od toga da je Circu vrlo teško uporediti sa bilo kojim grafitnim štapom konstruisanim do sada, do tvrdnji da je štap vrlo sličan nekim starijim serijama štapova, poput Winston IM6/WT i Scott G.

Nevolja u lutanju bespućima interneta :) je u tome što zapravo uglavnom ne znaš ko su ljudi koji nešto komentarišu, koliko su objektivni i kompetentni, pa ne znaš kome možeš da veruješ...

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Aleksandar871 je napisao(la):
Glupo je da uz 9'0"  #5 fast stap sad uznem 9'0" #4 fast.

Послато са ST25i
Ma Aco na tvom mestu pre bih isao na One ako vec imas toliko novca ;-)

Aleksandar871

Senior member
Učlanjen(a)
29.11.2013.
Broj reagovanja
55
I ja bih nego mi se japanac necka nesto( salim se).
I on je u opticaju
Ali druga opcija

Послато са ST25i

Nenad Bugarcic

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2012.
Broj reagovanja
0
Jedan od najlepsih stapova sa kojim sam pecao!
Za nimfarenje lipljana (a i pastrmke)malim nimfama je "izmisljen",a nista mu ne fali ni za suvu musicu!
Na prvi kontakt mislio sam da necu baciti 10m..al na moje iznenadjenje islo je na 20+..pricam o vodenim zabacajima jel sam sa njim pecao na Reni i tih dana se samo pecalo na nimfu! Ne znam odakle mu toliko snage u butt delu..tanak kao cigara,ali opet..,bez problema dize 15m strune! I to pecano je sa strunom GL presentation koja je vise shooting head tip strune,jako kratka glava!
Kidanja i spadanja kod ovog stapa ne postoje!
Iskrena preporuka!

Aleksandar871

Senior member
Učlanjen(a)
29.11.2013.
Broj reagovanja
55
Nenad Bugarcic je napisao(la):
Jedan od najlepsih stapova sa kojim sam pecao!
Za nimfarenje lipljana (a i pastrmke)malim nimfama je "izmisljen",a nista mu ne fali ni za suvu musicu!
Na prvi kontakt mislio sam da necu baciti 10m..al na moje iznenadjenje islo je na 20+..pricam o vodenim zabacajima jel sam sa njim pecao na Reni i tih dana se samo pecalo na nimfu! Ne znam odakle mu toliko snage u butt delu..tanak kao cigara,ali opet..,bez problema dize 15m strune! I to pecano je sa strunom GL presentation koja je vise shooting head tip strune,jako kratka glava!
Kidanja i spadanja kod ovog stapa ne postoje!
Iskrena preporuka!
Druze jer si pecao esn-om ili je circa u pitanju.

Послато са ST25i

Vrh Dno