Ja sam procitao ovde mnogo nelogicnosti, vodjen licnim iskustvom pecanja na Drini, stap je neophodan za plasiras muvu na mesto, da li je to 10-15-25 metara nije vazno, ali da bi vodio muvu stap ti ne treba, jer se suva muva ne vodi izuzev ako vodjenje smatrate sto dodajete kanave da ga voda nosi kako bi sistem bio labav da muva na kraju pluta bez otpora sto mi kazemo da ne para vodu!!!
Circa nije za Drinu, bar iz onoga sto sam ja ustanovio bacajuci sa stapom pola sata na jezeru, a isto su konstatovali i ljudi sa kojim sam bio u drustvu. Inace odlican stap, opravdava namenu i idelno ugodno i lepo pecanje suvom muvom, ali nije za Drinu. Drinu ne treba shvatati kao svaku drugu reku, zbog svoje velicine, brze vode, jakih i debelih riba. Sa Cirkom ces loviti u vodi do pojasa, uzivaces na nekom prelivu gde su uglavnom lipljeni od 25-35cm, retko veci, ali ako treba dublje da zagazis i dalje da frknes muvu i izvadis ribu od 40+ cm bice problema. Ipak je ovo stap idealan za reke srednje velicine kakve su sve u regionu izuzev Drine. Za Drinu je One odlican izbor ako se misli na SAGE, ne treba mnogo objasnjavati zasto, mnogo je o tome vec receno.