Sage Launch #8

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Imam kombinaciju da uzmem ovaj štap sa nekom pratećom opremom,ne bih razmišljao o kupovini nego mi je iskrsla neka mogućnost kompenzacije.

Interesuje me za šta bi ovaj štap moga da se primjeni,koje ribe i šta bih sa njim mogao bacati?

Ako neko ima iskustvo sa ovakvim priborom puno bi mi značilo,ja od #5 nisam veću aftmu koristio.

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Da naravno tako da bi se mogli iskoristiti materijali koje si dobio :tbumb:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Na strimerte i tipujem,za počeatk imam par dobrih,par gurglera i slično.
Ciljna grupa mi je prevenstveno mladica,optimistično zar ne,ali imam dvije vode širine nekih 10m.Ovo bi bila prava stvar za nju.
Plus ako nađem izgledne pozicije štuka ili bucov,mada po ovom nisam optimističan.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
komotno za strimerisanje mladice i ostalog...strimeri opet ovisi, od materijala koji ne piju mnogo vode mogu da budu poveči a teži to češ več sam da vidiš. Nađi mu dobru strunu i nemaš frke...ja bi stavio neki riotov outbound. Strimeri do 15cm i celi da su od zeca nemaš frke...po mom mišljenju. Ima mlade da padaju  :tbumb:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Uff 15 cm ako uspijem baciti puna kapa,ne bih ja pretjerivao ovo je mala voda male i rbie,neznam da li da pretjerujem ili fin sočan od 10 cm strimer da napravim.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Opusteno mozes da uzmes taj stap ako ti se nudi povoljno. Cetvorodelac u toj klasi je izuzetno jak, malo motkast ali nista strasno.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
probaj za početak tih 10cm ali komotno bi išlo i veče... kakvog miša, mudlera i MOAL  ;)

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Prodajem spin opremu pa mi momak nudi za moj štap ovaj sa čekrkom i strunom.A ja sad nemam ništa do proljeća loviti osim mladicu da probam,na ovim vodama ni dubina nije neka tako da strimer je tu najbolje riješenje!

E sad nadam se da ću uskoto obaviti transakciju i na moju veliku radost se igrati :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ako naletiš na aktivnu mladicu neće biti  frke a još na malom vodostaju to može biti još zanimljivije. Bistra voda je malo delikatnija a to i sam znaš ali itekako može da bude i to vrlo zanimljivo posebno ako vidiš ribu koju loviš  :D

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Shimano Biocraft #8 a struna je neka plivajuća Vision,jel vrijedi kombinacija ili ću ja biti donji?

Vrh Dno