SAGE LAUNCH moj prvi mahac

gagi

Newbie
Učlanjen(a)
15.01.2008.
Broj reagovanja
0
Zdravo musicari nadm se da me primate u klub.Nov sam u musicarnju i malo poznajem pribor za ovakvu vrstu ribolova pa sam resio i da od vas naucim.Sasvim slucajno sam poceo da se bavim musicarenjem posto sam od brata dobio mahac SAGE LAUNCH 586 #5LINE 8 6" 3 3/8OZ pa me zanima jer to pristojan stap za musicarenje klena lipljan?Da li je dobar za Drinu posto na njoj pecam.

Drina

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2006.
Broj reagovanja
0
Gagi ja sam probao  taj stap samo je bio 9 stopa dug .Meni se svidijo super stap to je moje licno misljenje.Jos kazes da si pocetnik onda budi zadovoljan  sto pocinjes sa tim stapom.Naravno da ces moci loviti na Drini ..........................

gagi

Newbie
Učlanjen(a)
15.01.2008.
Broj reagovanja
0
Meni se licno svidja stap ali ja sam jos uvek laik za musicarski pribor ali kazu da se sa ovakvim stpovim naj lakse uci bacanje.Probao sam da masem za sada samo na livadi ide lakse nego sto sam mislio.Drina znas li gde moze da se nabi tuba za moj stap orginal ili ima li neko mozda da pravi dobre tube?

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Dobrodosao gagi,
Osecaj se opusteno na sajtu, postavljaj pitanja, ucestvuj u diskusijama, samo opusteno i laganao!  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
@gagi, dobro došao...štap je odličan i rado ga koriste mnogi iskusni mušičari. Opčenito spada u kvalitetniju klasu ff štapova a i sama firma SAGE je jedan od sinonima kvalitete u svetu FF pribora (posebno što se tiče štapova).

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
gagi je napisao(la):
Meni se licno svidja stap ali ja sam jos uvek laik za musicarski pribor ali kazu da se sa ovakvim stpovim naj lakse uci bacanje.Probao sam da masem za sada samo na livadi ide lakse nego sto sam mislio.Drina znas li gde moze da se nabi tuba za moj stap orginal ili ima li neko mozda da pravi dobre tube?

Pogledaj ovde: http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=338.0

Drina

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2006.
Broj reagovanja
0
Gagi trebalo bi da moze da se kupi odvojeno

marinjo

Junior member
Učlanjen(a)
20.03.2008.
Broj reagovanja
1
Gagi, ne znam da li si dosad nabavio tubu, ali imas u Uzicu u Ribosportu zaista fine presvucene tube u par velicina, cena im je do 890 din. Ne znam ko ih pravi, ali ako zivis u B. Basti, kao sto pretpostavljam, ne bi trebao da ti bude problem da dodjes do njih. Pozz  :)

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Isti taj stap u verziji 590 sam posedovao  godinu  i jace dana i pecao sa njim lipljana , klena , bucova , pastrmku i to na Drini ,Moravi ,Djetinji ,Rzavu ,Ribniku,Vlasini, JEzerima ,BArama i .....ko zna gde sve i na kraju ga slomio na livadi(zabio vrh u zemlju) stap je odlican verovatno i ta verzija 8' 6' nisam nikad probao.  Planiram da mom klincu kupim jedan launch pod obavezno , mali kuriozitet je da je ova serija stapova u sage-ovoj zvanicnoj ponudi poskupela u odnosu na to kad se pojavio pa vi razmislite zasto je on bio u verziji 509-4  za 199$ a sad je taj isti 225$. Opasan medium fast stap narocito je lep za pecanje lipljana[url] na drini

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Prosle sezone sam intezivno pecao sa njim. Ribnik, Drina, Gradac. Fenomenalan stap za relativno male pare. Prodao sam ga na kraju sezone za iste pare koje sam dao za njega i uzeo slt-a. Ove sezone sam ga ponovo kupio samo u cetvorodelnom izdanju, sto valjda govori koliko sam bio zadovoljan. Mozes pecati sa njim od lipljana do stuke. zbog brzine je dobar za dalje zabacaje. Ja sam licno prezadovoljan sa ovim stapom a nisam ni cuo nista drugo za njega osim reci hvale
Srecno

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
compshop je napisao(la):
Prosle sezone sam intezivno pecao sa njim. Ribnik, Drina, Gradac. Fenomenalan stap za relativno male pare. Prodao sam ga na kraju sezone za iste pare koje sam dao za njega i uzeo slt-a. Ove sezone sam ga ponovo kupio samo u cetvorodelnom izdanju, sto valjda govori koliko sam bio zadovoljan. Mozes pecati sa njim od lipljana do stuke. zbog brzine je dobar za dalje zabacaje. Ja sam licno prezadovoljan sa ovim stapom a nisam ni cuo nista drugo za njega osim reci hvale
Srecno

Launch nije uopste nesto jeftin stap, cena mu je oko 220-230e! Ako mislis na one kamionske varijante slazem se sa tobom da cena odgovara kvalitetu. Ogromna je razlika izmedju dvodelnih (korektni)i cetvorodelnih (motke-toljage) a narocito je daleko od brzog stapa. Pre bih rekao ukrucen stap nego brz!

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
compshop je napisao(la):
Srecno

Launch nije uopste nesto jeftin stap, cena mu je oko 220-230e! Ako mislis na one kamionske varijante slazem se sa tobom da cena odgovara kvalitetu. Ogromna je razlika izmedju dvodelnih (korektni)i cetvorodelnih (motke-toljage) a narocito je daleko od brzog stapa. Pre bih rekao ukrucen stap nego brz!

LeLe, sta li bi tek rekao a kako si poceo za 6 to delni Hardy Gem Smugler, ustvari znas koji.  :(

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Djole je napisao(la):
LeLe, sta li bi tek rekao a kako si poceo za 6 to delni Hardy Gem Smugler, ustvari znas koji.  :(

Nisi ti mene Djole shvatio ni najmanje. Veliki proizvodjaci stapova su veliki izmedju ostalog i po tome sto su dvodelni i visedelni stapovi vrlo slicni po ponasanju! Ovo se odnosilo konkretno na Launch!

Vrh Dno