Sage VPS ili Vision 3 zone

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Da li bi stariji i iskusniji forumasi pomogli ovog puta u odabiru stapa?
Da li uzeti sage vps ili vision 3 zone?
Pecam klenove u 99,9 % slucajeva na Veternici,Moravi,Toplici...
Ja preferiram vision,jer ga prodaje zemljak,ne bih platio postarinu,a i nema bojazni od ostecenja prilikom transporta.
A takodje sam i prinauceni pocetnik,i smatram da je sage prejak stap za mene.

Sta predlazete?

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
https://www.kupujemprodajem.com/Legendarni-VISION-3-zone-16088197-oglas.htm?filter_id=727456

https://www.kupujemprodajem.com/SAGE-musicarski-stap-15055362-oglas.htm?filter_id=727456

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Znaci kao da si pitao "sta uzeti, Wartburg cetvorotaktni ili Audi A6". 3zone prosecan ka losem, VPS dobar ka odlicnom. Samo me zanima na osnovu cega prodavac kaze "legendarni 3zone", po cemu je taj stap dobio status "legende"?

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
simpson H je napisao(la):
Samo me zanima na osnovu cega prodavac kaze "legendarni 3zone", po cemu je taj stap dobio status "legende"?
Neznam stvarno,mozda je covek zaljubljen u njega,ili je prestao da se proizvodi pa otiso u istoriju  :-\

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Simpsone uze mi reci iz usta..Sagę naravno..

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
black panther je napisao(la):
Da li bi stariji i iskusniji forumasi pomogli ovog puta u odabiru stapa?
Da li uzeti sage vps ili vision 3 zone?
Pecam klenove u 99,9 % slucajeva na Veternici,Moravi,Toplici...
Ja preferiram vision,jer ga prodaje zemljak,ne bih platio postarinu,a i nema bojazni od ostecenja prilikom transporta.
A takodje sam i prinauceni pocetnik,i smatram da je sage prejak stap za mene.

Sta predlazete?

Da se skoncetrišeš na pecanje a ne na štapove

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
A sto Baki? Covek najnormalnije pita za dva konkretna modela, nema veze sa pecanjem niti ga iko pominje. Zamisli da tako kao ti odgovorimo na svaki post koji nije o direktnom ribolovu?

Neko pita "kakva je struna..." a ti kazes "skoncentrisi se na pecanje a ne na strune"
Neko pita "kako se pravi kocijas" a ti kazes "skoncentrisi se na pecanje jebes kocijasa"
Neko pita 'koji je vaders bolji..." a ti kazes "skoncentrisi se na pecanje, moze i u patikama"

Mislim cemu onda forum uopste i bilo koja diskusija van teme o ribolovu?

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
A sto Baki? Covek najnormalnije pita za dva konkretna modela, nema veze sa pecanjem niti ga iko pominje. Zamisli da tako kao ti odgovorimo na svaki post koji nije o direktnom ribolovu?

Neko pita "kakva je struna..." a ti kazes "skoncentrisi se na pecanje a ne na strune"
Neko pita "kako se pravi kocijas" a ti kazes "skoncentrisi se na pecanje jebes kocijasa"
Neko pita 'koji je vaders bolji..." a ti kazes "skoncentrisi se na pecanje, moze i u patikama"

Mislim cemu onda forum uopste i bilo koja diskusija van teme o ribolovu?
Neprocenjiv odgovor :)

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Da, ja sam takodje za Sage, caskali smo Panter i ja malo na pm.

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Koliko sam primetio,razlika u ceni je skoro dupla. Zato bi Milanu Panteru preporucio  jeftiniju soluciju (steta zbog tube jbg.),
Vrsice mu  stap posao za Moravu. Neka bolje pristedi ''od kusura'' za neku 3-4-ku za Toplicu imanje reke.

Pexoni prodaje starog FENWICK-a u klasi #5 sa tubom i  jeftinijoj ceni. Mislim da je i bolji od Vision 3 zone''legende''.
Da imam  ''lufta'',odma bih ga kupio,jos covek daje cekrk i kanap  :(

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
A ako vec ima Dam stap, upgrade na 3zone i nije neki upgrade vec samo downgrade u novcaniku :D. 3zone nije nikakav znacajan napredak u odnosu na ono sto vec poseduje.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mafke Fly je napisao(la):

Pexoni prodaje starog FENWICK-a u klasi #5 sa tubom i  jeftinijoj ceni. Mislim da je i bolji od Vision 3 zone''legende''.
Da imam  ''lufta'',odma bih ga kupio,jos covek daje cekrk i kanap  :(

Od tebe sam Mafke ocekivao puno vise. Da uzmes stap sa plovkaroskim karikama??? 3zone makar lici na musicarac :D a na tom Pexonijevom stapu ima 2 kila masti na pluti, moze 3 rucka dobra da se spremi za po 15 ljudi :hammer:

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  U Boki al si zajeban ''ki kratko cebe''  :doh:. Nisam obracao  paznju na  detalje vec na  model stapa. Moj stap si video kako

izgleda i posle puno god na vodi  :bleh:

Jbg. naleteh na tvoju ponudu,RST,stogod prut  :tbumb:. Bese 4/5 #,cena pristojna a Milanu bi legao i za manje reke i za Z. Moravu.

dovla84

Senior member
Učlanjen(a)
06.06.2013.
Broj reagovanja
0
Ne mogu govoriti o 3Zone ali imam Vision Nite koji je navodno nalsednik 3Zone. Stap je korektan za taj novac. U poredjenju sa nekim kvalitetnijim brendom dolazi se do zakljucka da nije bas nesto (konkretno , ja ga poredim sa Winstonom). Vision mi se cini kao stap za ljude koji nemaju ili ne zele da daju mnogo novca (slozicete se da nismo svi opsednuti musicarenjem  ili ribolovom uopste). Znam dosta ljudi koji na ribolov gledaju kao na usputnu razonodu sto je sasvim ok. Kupovinom nekog stapa ove marke takvi ljudi mogu imati pristojan alat za musicarenje, sa naglaskom na "pristojan".
Sage je naravno bolji.

Vrh Dno