Sajam Lova i Ribolova Niš 2010

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Da li je moguće da niko nije otvorio ovu temu?

Elem, sad sam se čuo sa Zvezdanom, sutra ćemo igrom slučaja i on i ja biti na sajmu :)

A Vi???

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Sutra sam i ja tamo  :drunk:
Milance kad stizete?

Op hiljaditi post  :blues:

antares

Junior member
Učlanjen(a)
03.12.2007.
Broj reagovanja
7
bio sam danas i sto se tice nas musicara ponuda je malo veca nego prosle godine.ima nekoliko standa i to: vanja ,djole i kuzma,sims bojan, banjdjur bg ......

beba

Junior member
Učlanjen(a)
20.12.2008.
Broj reagovanja
1
Juce sam posetio sajam u nisu.Za razliku od narednih godina mozda i najbolja ponuda musicarske opreme.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Danas je sajam posetila grupa od 3 musicara pocetnika iz Bugarske!  :)

bugari.jpg

Prvo su otisli na stand firme Fairy River" iz Nisa i dva sata smarali Kuzmu da im objasni kako da naprave konusni predvez, kako da ga povezu sa koncem, kako da stave monofilni predvez... Kad je jadni Kuzma vec klonuo duhom, naisao je gospodin Misa iz Zemuna i ponudio se da on pomogne ljudima. Posle jos sat vremena objasnjivanja i Misa je puk'o kao covek (i kao komunista) i kada bi gospoda iz Bugarske nesto pitala, sa standa Fairy River-a se moglo jedino cuti: "No coment":

dan213.jpg

Na kraju je Misa totalno ispizdeo i razgovori su bili kratki i jasni:

Pocetnik iz Bugarske: "Извинете ме, един въпрос. Знаете ли какво мухи да се купи за лов на кефал na reka Струма?"

Misa: "Znam ja kur**":

dan212.jpg

Na kraju se Kuzma dosetio, i odveo ova 3 Bugarina na susedni stand gde se prodaju varalice, i objasnio im da je to daleko efikasnija tehnika lova, a 3x jednostavnija. Cak im je pomogao da odaberu voblere!

dan201.jpg

Na kraju su se lepo sprijateljili!  :tbumb:

dan202.jpg

Evo i jedne slike za kraj, sleva da desno: Mitke Milanov, Nikola Zvezdakov, Vlatko Grongov, i Kuzma sa, po njegovom misljenju, najlovnijim voblerom za Bugarske vode.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Vaistinu Stoičkov :D
A i Darko Pančev i Vasil Ringov su tu negde 8)
Ubavi drveni ripčinja videsmo danas, srušismo nekoliko piva i lepo se podružismo.

Ako ćemo ozbiljno ponuda mušičarskog pribora nikada u Nišu (a ni u celoj Srbiji) nikada nije bila bolja. Početnik sutra može otići na sajam i kupiti CELOKUPNU OPREMU ZA MUŠIČARENJE, GAŽENJE PO VODI I VEZIVANJE MUVA!!!
Baš sve, od štapa, čekrka, backinga, strune, predveza, tippeta, muva, stege, alata, konaca, otežanja, dabinga, udica, kutijica za muve, hemije, majica, košulja, wadinga, cipela do jakni i meredova.

Fairy River (tj. Kuzma+ Đole), FSB tj. Bojan, Vanja, VISION sa Rankom, Banđur i još nekoliko štandova sa sitnicama su za naše pojmove više nego dovoljni. Nedostajao je Sale i njegov EUROFISH sa Sage-om i to bi bila kompletna ponuda sa ovih prostora.

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
@Goci, spremi sutra aparatic za uslikavanje. Imam pouzdanu informaciju da dolaze Madjarske i Rumunske reprezentativke u FF na konsultacije , bice interesantno ::) ::)

ps. cuo sam da oni bugari nisu nikakvi pocetnici vec sami vrh musicarenja, samo su dosli u spijunazu  :whistle:

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Pa lepo se vidi da su ljudi došli na festival preferansa. Niste se razumeli.  :D

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Bugaraši,Bugaraši! :D
Meni je bilo sjajno,iako se nisam baš dobro osećao,upoznao sam konačno veliki broj forumaša,pregledao dosta mušičarskog pribora,pazario,kod Đoleta materijal za strimere, delio materijale britvicom sa bratkom Mitom,,smejao se sa Shomijem i Kuzmom,kupovao udice sa Gringom,video se sa Simpsonom i Ranđom,...Ako sam nekog izostavio neka ne zameri!

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Milanče je napisao(la):
Vaistinu Stoičkov :D
A i Darko Pančev i Vasil Ringov su tu negde 8)
Ubavi drveni ripčinja videsmo danas, srušismo nekoliko piva i lepo se podružismo.

Ako ćemo ozbiljno ponuda mušičarskog pribora nikada u Nišu (a ni u celoj Srbiji) nikada nije bila bolja. Početnik sutra može otići na sajam i kupiti CELOKUPNU OPREMU ZA MUŠIČARENJE, GAŽENJE PO VODI I VEZIVANJE MUVA!!!
Baš sve, od štapa, čekrka, backinga, strune, predveza, tippeta, muva, stege, alata, konaca, otežanja, dabinga, udica, kutijica za muve, hemije, majica, košulja, wadinga, cipela do jakni i meredova.

Fairy River (tj. Kuzma+ Đole), FSB tj. Bojan, Vanja, VISION sa Rankom, Banđur i još nekoliko štandova sa sitnicama su za naše pojmove više nego dovoljni. Nedostajao je Sale i njegov EUROFISH sa Sage-om i to bi bila kompletna ponuda sa ovih prostora.

Pa da bude kompletno i EUROFISH je na standu FairY-River + EvilFLy (SAGE rods, reels, majce, kosulje, SA kanapi, CF Design..) nego preterujes bratko s pivom  :D  :D :D

Ukprako sta se moze naci ako naletite. Sajam je do nedelje.

- Sage
- Ross
- Vision
- SA Produscts
- Rio Producst
- Fairy-River products
- Loon Products
- Metz
- Whiting
- Hareline
- Danville
- Sheer
- TMC
- Varivas
- Gamakatsu
- Hayabusa
...........................
- i puno puno drugish firmi i svih proizvoda.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Super druzenje i smeh do bola :D
Kao sto Mita rece ponuda pribora stvarno nikad nije bila bolja.

Vrh Dno