SAJAM LOVA I RIBOLOVA U NIŠU 2009

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
SAJAM RIBOLOVA U NIŠU
U niškoj sportskoj hali „Čair“ od 2. do 6. aprila održava se tradicionalni Sajam lova i ribolova. Prvoga dana sajam će biti otvoren od 12 do 20 sati, a ostalih dana od 10 do 20

Vidimo se

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ja sam prvo hteo da kupim jednu pušku, da pobijem neka go.na. :rambo:

Prilozi

• Za budale.jpg
    Za budale.jpg
    34,4 KB · Pregleda: 175

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
...a onda sam sklopio niško-beogradsko prijateljstvo. To je nešto kao Deutsch- Amerikanische Freundschaft. :hammer:

Prilozi

• DAF.jpg
    DAF.jpg
    35,4 KB · Pregleda: 188

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Lepo si nazvao sliku - "za budale", Verovatno si se zato odmah uvatio za nju!!  :hammer:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ne, ta slika je za budale da je što pre komentarišu. Mamac i po! Upecala se najveća na prvi zabac! :hammer:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Bio, video, obišao drugare i nažalost morao odmah nazad kući jer sam bio na proputovanju.
Od izlagača (FF) tu su bili Vania, Travar i naravno Kuzma ("FAIRY RIVER") i Đole. Ne znam zašto Bojan ("FSB", tj Simpson H) nije bio tu, bilo bi i za njega itekako posla

P.S. Paceri iz Galovice zakrčili Halu Čair, a posle toga i kafanu "MRAK" :D :D :D

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
sramota od sajma    :piss:   

Trazio sam 18-ice i nigde ih nema....sramota   

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Terza je napisao(la):
sramota od sajma    :piss:   

Trazio sam 18-ice i nigde ih nema....sramota   

Pa kad ja nisam dolazio :hammer:

Ako hoces moze da ih bude sutra samo da mi se pre toga javis.

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
Ljudi pA dajte slike sa sajma! ??? ??? ??? ??? :hammer: :hammer: :hammer:
stvarno bi neko trebalo da ubaci nesto. :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
Da vdimo sat je bilo, ceka ima, zanimljivo! :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :smoke: :smoke: :whistle: :whistle: :whistle:
Ajmo NISLIJE DA VIDIMO TAJ VAS VASAR
Neki nemogu da dodju!!!!!!!1 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :hammer:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
I ovaj sajam prodje.

UTISCI: Drago mi je da sam upoznao neke ljude koje nisam imao prilike ranije da sretnem. Neki su dotrcali da maznu koji stap i da ga isprobaju u Cairskom parku  :doh: :) , bitno je da su zadovoljni kvalitetom niske parkovske trave, pretpostavljam da je slabija poseta bila nego ranijih godina i da verovatno ova kriza usla i u dzepove. Ponuda je kao i proslih godina. Sta jos, fino je bilo procavrljati, popiti kafu, sok, pice i naravno posle sajma druzenja su se nastavljala po kafanama. Izdvojio bi da su se u jednoj liniji sajma nasli svi ponudjaci musicarske opreme i pribora sto se razlikuje od proteklih godina. Ostalo prepustam drugima, onima koji su prvi put bili na sajmu i stalnim posetiocima.

Vrh Dno