samorasklapajuci sator

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Pre 20 minuta rasklopljen i sklopljen  :eek: . Nekada je to bilo malo teze a i sam sator je bio gabaritniji, propustao vodu... Tezak cirka 1500 gr, nosi se kao ranac, zajebaTa maskirna boja,dimenzije (sklopljen) 50 * 50 * 10 cm. Rasklopljen 190*190* 160  :)
Kada sam ga pustio na slobodu, zaculo se FLOP i evo ga! Spreman za useljenje. Nisam bas stigao okom da ispratim sta se tu sve izdesavalo  :D i pomislih da ce biti -jebaj ga, daj sekirce- kada krenem u sklapanje. Medjutim, dva puta odmeren okom , za tili cas se nasao nazad u torbici. Hepek je cudo. Crna goro, eve me!

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Slike, slike... Postavi taj model da vidimo kakav je. Bas sam u fazi trazenja nekog satora za takve akcije.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Imam i ja jedno takvo cudo,,,,
Za jednu osobu i u tubi je... :bleh: :bleh: :bleh:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ne valja to nista :nowink: :nowink: :nowink: :nowink: :nowink:,sta cemo mi normalni ljudi sto smo preko 2m visine(duzine) :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Ovakav, samo maskirni. Mrzi me da ga rasklapam opet, posao je to  :D. I nije 190 vec 200 cm, zaokruzili ljudi na specifikaciji nego se sinoc konzumiralo pivo pa nisam lepo video  :) . Inace kupljen u prodavnici zaplenjene carinske robe za 20 e pre godinu dana. Ma odlicna stvar.

Prilozi

• satorce.jpg
    satorce.jpg
    9 KB · Pregleda: 301

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
putujuci i igrajuci basket po bivsoj jugi ubili me hotelski STANDARDNI kreveti od 200cm pa zar sad i na pecanje kad idem ne mogu da spavam ko covek :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:.............dobra stvarcica nema sta

Vrh Dno