Hehehe
hvala kuzmo, pa i ja sam reko' tako, vreme je sada i za smuđeve, evo danas sam baš pronašao mesto dok sam ronio...jedno pet komada od oko 3-5kg. Tamo su več danima, ja sam mislio da su manji

zbog dubine oko 4-5m. Nisam tačno znao koliko je duboko jer je to nekih 15m od obale. Danas sam zaplivao i zaronio da malo prečekiram mesto kada ono ops...dubina samo taka a i ribe povelike

dno je kamenjar, tipično za njih. A dobro sada šarko, ako vidim kakvog lepog ljuskaša moram ga malo pitati za kile pa onda slikica pa nazad
Borba sa ovim šaranom je bila fantastična ali ne i mukotrpna jer sam mu dao da se sam izmori

u prvom najžeščem begu. Opet moj GRXi 9'0'' #7/8 se je upet pokazao kao pravi radni konj...tako lagan a tako žilav. Da sam u prilici uzeo bi još jednog istog za rezervu. Onakav šarko za oko 15min vani. Vosseler DC4 je tiho pevao (zrrrrrrrrrr) meni nalepšu pesmu...savršen čekrk. Ovakvi šarani su baš fini saradnici za testiranje pribora

zato budite jako nežni prilikom oslobađanja ovakvih riba. Bolje i jedna slaba slika nego izgnjavljena riba i deset dobrih fotki.