Sat-rucni casovnik

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Kao sto i naslov kaze, da li nosite-koristite sat na ruci tokom musicarenja i koji tip sata, analogni ili digitalni, koje dodatke poseduje (chronograph, moon phase, kompas, otkucaji srca, predjeni kilometri...)?

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Otkada sam u ruke uzeo prvi mobitel sa ruke skinio sat i odonda ga nisam nosio ima tome blizu 10-12 godina neznam više točno. Znam da je bio Siemens i težak ko cigla, kad sam ga okačio na kaiš hlača vuko je dole ko da imam revolver  :D

PS Zadnji sat koji sam držao na ruci je bio vodootporan a pao mi je u vodu, uz litiumske baterije i dan danas radi,a ja od tada ne idem na to mjesto u ribolov jer tamo ribe "znaju koiko je sati" kad ja dođem na vodu. :)

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Zadnji trideset godina ne nosim ništa, ni sat, ni burmu, prstenje, narukvice, lančiće.....  samo drveni krstić iz Studenice na koncu oko vrata.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Sat ne mogu da smislim na ruci,mobilni sam nosio do skoro ,međutim,zvonio mi je par puta u sred akcije pa sam ga batalio.Sad se orijentišem sa satom na aparatu.

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Nosim najobicniji sat- analogni, jer mi se mobilni par puta okupao u reci  :doh:

tomasini

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
1
Ne nosim sat, a pošto sve češće gasim i mobitel za vremensku orijentaciju koristim uglavnom sunce. Zapravo, jer si to dopustim, u zadnje vrijeme me nešto i ne zanima koliko je sati kad sam na vodi.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ne skidam sat sa ruke - imam neki SECTOR (no limits :) ) od 2000-te i radi još uvek kao sat :yeswink: Uvek je sa mnom na vodi i u vodi :D

pex

Junior member
Učlanjen(a)
23.03.2008.
Broj reagovanja
0
Ne nosim nista,par puta sam umalo otkinuo prst burmom...ne znam ni gde mi je....sat sam zakacio na kvaku od vrata....stoji u fioci...telefon nosim,kada pecam stoji na vibraciji ili ne zvoni,jednom se okupao i posle mu nije bilo nista,bas nista toliko da mi je ortak sve unutra promenio i sada radi ok...a i posao kojim se bavim ne dozvoljava da nosim kojekakve narukvice lance prstenje...jedino sto sam nosio je bila brojanica a sada ni to....kada musicarim jedino sto je bitno za vreme je da znas kada ce mrak... :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
mobilni...za sada. Sat koji nosim ovako ponekada je vodootporan ali dizajnom nikako ne sudi za u prirodu ili ti ribolov.

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Ja sam nabavio ovako nesto i mogu reci da mu je moon tide odlican, nikada nisam omasio u ribolovu kada su sve ribice na displeju u crnoj boji!
Pozitivno na satu:
- odlican u mraku, svetli kao mesec!
- moon tide, oznacava meseceve mene,
- alarm, 2 komada!
- 10 godina garancija na bateriju!!!
- 50 m pod vodu ili odgovarajuci pritisak,
- gumena narukvica!
- veoma lagan, gotovo da se ne oseca na ruci!
- jos mnogo toga....

Negativnog skoro i da nema!

Prilozi

• casio.jpg
    casio.jpg
    11,1 KB · Pregleda: 225

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Bas namenjen za ribolovce! Casio fishing gear illuminator
Veoma jeftin oko 30$ napolju a u Srbiji kod mene u Loznici 3990,00 RSD, pri tome se mogu naruciti razliciti dezeni pozadine kao i metalna narukvica po zelji. Inace sat je original i nabavljaju ga direktno od uvoznika (10 year battery waranity) A u drugoj radnji je bio 6990,00!!! U istom gradu, 600m radnje jedna od druge. Ali ova jeftnijia samo prodaje satove a ova druga je zlatara. meni se svidja bas je predvidjen za ribolov. Potrazi i na netu o njemu, ima razlicitih dezena pozadina.

pex

Junior member
Učlanjen(a)
23.03.2008.
Broj reagovanja
0
Simpaticna igracka samo ne znam za cega ce mi...meseceva mena ili 50m dubine...da je lep jeste...hm nije ni skup... ???

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Pa bas zato, sto nije skup...simpatican, 10 godina baterija...jbg...analogno-digitalni, gumena narukvica, lagan... :tbumb: verujte

Vrh Dno