Mlinka
Full member
Razmišljajući o tome kako imam problema s potapanjem vrha kanapa prilikom nimfarenja, a kanap mi je sam po sebi neke neuočljive boje, bio sam u potrazi za odgovarajućim rješenjem. Razmišljajući o varijanti navlačenja komada debelog kanapa na početni vršni dio, samo je problem bio da nisam imao nikakv komad kanapa. Iduće mi je palo na pamet da nađem neki plivajući bužir, a onda se sjetih 
Foam!!! Idealno rješenje!!! Lagan, plovan i da se lako oblikovati.
Kako:
potrebni alat: igla, klješta, upaljač, skalpel, komad brusnog papira i komad monofila cca 0.20 mm
navućete foam (spužvu) na iglu, bitno je da je komad spužve kraći od igle
skalpelom, ili škaricama oblikujete spužvicu...
zatim grijajući plamenom upaljaća i lagano vrteći taj zagrijani dio između prstiju ju oblikujemo...
nakon toga navučemo kroz iglu oba dva kraja komada monofila i svućemo indikator na monofil... izvučemo dva krajnja dijela monofila iz indikatora ... i indikator je spreman za montažu na predvez, ako želimo montirati indikator na vrh kanapa treba se prije izvlačenja sa igle omča od monofila montirati na omču kanapa i zatim slijedi isti postupak...

Foam!!! Idealno rješenje!!! Lagan, plovan i da se lako oblikovati.
Kako:
potrebni alat: igla, klješta, upaljač, skalpel, komad brusnog papira i komad monofila cca 0.20 mm

navućete foam (spužvu) na iglu, bitno je da je komad spužve kraći od igle

skalpelom, ili škaricama oblikujete spužvicu...

zatim grijajući plamenom upaljaća i lagano vrteći taj zagrijani dio između prstiju ju oblikujemo...

nakon toga navučemo kroz iglu oba dva kraja komada monofila i svućemo indikator na monofil... izvučemo dva krajnja dijela monofila iz indikatora ... i indikator je spreman za montažu na predvez, ako želimo montirati indikator na vrh kanapa treba se prije izvlačenja sa igle omča od monofila montirati na omču kanapa i zatim slijedi isti postupak...