SERT STAPOVI

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Imam priliku da kupim stap klase 5  firme SERT,star nekih deset godine.Stap idem veceras da vidim pa me interesuje kakvi su stapovi ove firme.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Vidim da niko nije imao iskustva sa ovim stapovima,inace ovaj koji sam ja uzeo se tacno zove i preziva:SERT "AMXL" piano concept 8.6ft,klasa 4/5.Stap sam juce probao i nisam mogao da verujem koliko je ovaj stap brz i koliko snage ima,strunu prosto katapultira,toliko je lagan da je to neverovatno.Juce sam hvatao neke sitne protfise ispred zgrade,kontre koje sam juce lupao nisu ostavljale sansu ribi,stap jednostavno brije koliko je brz,i to po vetru.Iako je star vise od 10godina u savrsenom je stanju,i gotovo je neverovatno kakvi se dragulji kriju po neurednim podrumima i garazama.Danas cu da ga slikam pa se mozda neko i seti ovog stapa.I da ,covek sto mi ga je prodao demonstrirao je,pre nego sto ga je prodao,spajanje vrha stapa sa krajem,nekoliko puta. :drool:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Pa budala :blush:,stapove drzim kod mojih u stanu posto su na 10 metara od Dunava,i zaboravim da ga slikam danas.Sutra slike drugari.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Slike...

Prilozi

• sert11.jpg
    sert11.jpg
    98,6 KB · Pregleda: 289
  • sert2.jpg
    sert2.jpg
    170,4 KB · Pregleda: 347
  • sert3.jpg
    sert3.jpg
    78,7 KB · Pregleda: 241

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Na osnovu druge slike (doduše dosta nejasne) i načina motanja karbona meni se čini da je taj štap mnogo stariji od 10 godina i da pripada prvim generacijama karbonskih štapova. Molim te slikaj ga na dnevnom svetlu kod natpisa i slikaj spoj dva dela jedan pored drugog krupno!
Ja najgora iskustva imam sa štapovima iz te "prelazne" generacije od glass štapova ka savremenim grafitnim!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
U kom smislu imas losa iskustva,lomljenje ili nesto drugo.Nije kod mene stap,ali je kod spojeva ojacan,slikacu danas.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Pucali su... doduše niskad nisam imao štap vrhunskih prozvođača iz tih generacija. Sumnjivo je i što nema baš nikakvih informacija na net-u. Mora da je mnogo stariji!!!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ovaj sto mi ga je prodao rece da ga je dobio polovinom devedesetih,ni ja nisam nasao na netu nista o stapu,mada mi ovaj rece da je to bila jedna serija.Inace stap je ludnica,videces.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Prošla su neka tri meseca od kada sam počeo da koristim ovaj štap, uhvatio dosta riba, najvećeg bucova ove sezone i još par manjih od tog, smuđeve, skobalje, protfiše, štuku, bandare...Ovaj štap ima sve što jedan štap treba da ima, elastičnost, snagu i brzinu.Dovoljno je savitljiv da primi prvi udarac bucova od oko 3kg. i snažan da ga zadrži u mestu, brz za munjevitu kontru kad kvrcne smuđ, baca  nimfe za skobalja i protfiša i strimere za štuku, da ne pominjem otežane za smuđa.Ovo je savršen štap za sve izazove koje pred mene stavljaju vode oko Kladova.

Vrh Dno