Eeee htio to ja ili ne sezona 2008 se zatvara, imao sam jaku volju izaći još koji puta na vodu ali... šanse su sve manje i manje, pa da zaokružimo ovo (prelijepo ribolovno) poglavlje moga života.
Ove sam godine izašao prvi put na pastrvske i druge revire, skupljao iskustva na terenu, za kompjuterom sa ovog foruma, sticao svoja iskustva, na neke stvari sam nadošao pa i inovirao.
Ulovio sam na svojim vodama-barama i rijekama-potocima gotovo sve riblje vrste koje tu obitavaju, uživao u nekim sasvim novim (za naše Baranjske uvjete) i dosada nezamislivim a uspješnim noćnim lovovima smuđa, pronašao način da ulovim i male i malo veće štuke. Odlično se zabavljao sa bandarima, balinčićima i bio počašćen imati i uloviti na mušičarac i prave kapitalce. Mogao bih još toga nabrajati no mislim da bi prava riječ za sve ovo bila PREPOROD ili možda novo rođenje kao, sad se već usuđujem reći, prvog Baranjskog mušičara koji je već povukao za sobom par poklonika, a zajedno pokrećemo nešto što ovdje još uvijek ne prihvaćaju kao opciju ribolova. Postao sam i aktivan član ovog foruma a što je još ljepše i bio prihvaćen od većine starih i iskusnih vukova sa orga. Iako sam još u mnogim stvarima vezanim za mušičarenje zelen, nastavljam učiti od vas a i vama prenijeti nešto svoje ako mogu.
2008. godina je za mene po pitanju mušičarenja zaista bila godina koja će biti zabilježena zlatnim slovima.
Neka slijedeća bude upola takva kao ova i biću prezadovoljan.