SIMMS G3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Mafke Fly je napisao(la):
  Nikolaaaaaa,men nisi uplasio  :nowink:,bas uzivam u  FF mazo potocima. Ete me s'Draganom Tasicem u Vranje kod nj. burazera.

Ne se plasi,SVE  vracam pastrmke nazad kao i zadnjih 8 god. ;)

Taj rad mafke  :tbumb: Dragan je jako dobar covek iz vranjskog priboja ,a brat bese Zoran jer tako , Dragan izuzetan vezac druzio se sa mojim brato Gagom. Drago mi je sto volis musicarenje po divljim rekama , na takvim sam se ucio i prosto ti udju u krv i ta tezina da upecas ribu u tim uslovima

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Kakva tezina kad ima pastrmke u tom broju, tezina je kad ima 10 riba u meri u 10km toka sto je vecinski slucaj na Srpskim rekama. Tu kod vas opste blagostanje.

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
simpson H je napisao(la):
Kakva tezina kad ima pastrmke u tom broju, tezina je kad ima 10 riba u meri u 10km toka sto je vecinski slucaj na Srpskim rekama. Tu kod vas opste blagostanje.

Bojane na tim rekama su dolazili neki gosti iz italije dobri musicari ali kad su dosli na reku prvo ih je bilo strah gde su dosli a posle nisu ribu uhvatili a nije im bilo jasno kako , e pa tako sto se peca na revirima - ribnjacima i sve lagano cisto bez muke ipuno riba e tu se vidi kolko im je znanje REALNO i o cemu vise da pricam kraj price  :doh:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Zemljak,'talijani su to,prefinjenost na prvom mestu,di da se snadje u ovaj juznomoravski region,ko u djunglu da je doso  :yeswink:

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
nikola renegade je napisao(la):
Bojane na tim rekama su dolazili neki gosti iz italije dobri musicari ali kad su dosli na reku prvo ih je bilo strah gde su dosli a posle nisu ribu uhvatili a nije im bilo jasno kako , e pa tako sto se peca na revirima - ribnjacima i sve lagano cisto bez muke ipuno riba e tu se vidi kolko im je znanje REALNO i o cemu vise da pricam kraj price  :doh:
Welcome to jungle! And bye bye! :-D

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Tema treba da bude zakljucana ako si prodao prsluce,tako da dosta vise s' pisanje po istoj  :yeswink:

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
        Nikola,na tu staru gardu sam i mislio  :tbumb:

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja