Braća Makedonci kažu: "Sekoj čudo tri dena". Pa tako i ovo. Vratio se Simpson. Ok, super. Jako bitno ili krajnje nebitno. Svejedno. Ajda da malo na ovom forumu ćaskamo sa tim istim Simpsonom o mušičarenju. Bez kurare strelica i predrasuda...
Goci je napisao(la):Braća Makedonci kažu: "Sekoj čudo tri dena". Pa tako i ovo. Vratio se Simpson. Ok, super. Jako bitno ili krajnje nebitno. Svejedno. Ajda da malo na ovom forumu ćaskamo sa tim istim Simpsonom o mušičarenju. Bez kurare strelica i predrasuda...
Goci je napisao(la):Braća Makedonci kažu: "Sekoj čudo tri dena". Pa tako i ovo. Vratio se Simpson. Ok, super. Jako bitno ili krajnje nebitno. Svejedno. Ajda da malo na ovom forumu ćaskamo sa tim istim Simpsonom o mušičarenju. Bez kurare strelica i predrasuda...
simpson H je napisao(la):... Uostalom navikao sam da se na mojim recima grade konstrukcije kako kome odgovara...

piroman je napisao(la):Druze Simpsone,
kao sto i sam napisao, ovo je gasenje.com sajta, i reintegracija izgubljenog u .org. Izgubljeno je vraceno...
Moj pohod je ovim zavrsen i uspesan, a sto se tice pretnji, nebitno, ja se nisam mnogo uzbudio, ali sam bio iznenadjen, nisam ocekivao takav tretman na rebel sajtu. Sve u svemu, nebitno, bitno je da se sajt reintegrisao nazad u celinu i da je Lucky gazda cele musicarske webastije.
100ka je napisao(la):Piromana za ADMINISTRATORA![]()
simpson H je napisao(la):Vidi ga Joca kako se raduje na pomen gasenja www.musicarenje.com
Piromane dragi kako da te razuverim sem da prestanem da postujem ovde?
:hammerhead:Ništa brate Pirke, razumem tvoju šokiranostpiroman je napisao(la):Brate Marvo, izvini sto te izignorisah, suvise sam bio pozitivno sokiran pojavom drugfa Simpsona na .org.
Uvek imaš mene, o Veliki protivniče svih lovostaja i zabrana!Mixmaster je napisao(la):Treba mi jaka opozicija :lol:.