Skakavac

• Začetnik teme Mr.Zakula
  • Datum pokretanja
M

Mr.Zakula

Guest
Juce sam po mutnoj Nishavi lovio klena (boranija) na ovu muvu.Odushevio sam se,neverovatno kako agresivno uzimaju ovu muvu.Napravio sam ovu muvu jos proshlog leta,a tek sada sam je probao!Ovo moram da zabacim pastrmki!

Prilozi

• Zakula Hopper.jpg
    Zakula Hopper.jpg
    28,8 KB · Pregleda: 385

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
I ja sam navecao par oih skakavcica.... Mada ja sam ih vezao sa namerom da na njih lovim basa, zbog toga sam i dodao ove silikonske nozice. A u glavi vec imam par lokacija gde cu ih probati...
skakavac8yj.jpg

gasa

Junior member
Učlanjen(a)
04.03.2006.
Broj reagovanja
0
Zakula ti si pravi optimista kad ides na onako mutnu vodu da pecas ili te bas uvatio nedosed kuci.Meni je ovo leto katastrofa pune ruke posla.Ali se i radujem jer cu biti na 100-tinak metara od Nisave kad zavrsimo kucu kod Vrezinskog bazena ako izađem ove godine 5 puta u ribolov casticu

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Najbolje je da i ne pominjemo (bivsu) reku Nisavu. Uvek kad cujem ili procitam njeno ime mnogo se lose i bespomocno osecam. Ja znam svaki kamen na njoj od izvora do usca i gde koliko ribe ima, ali na njoj nije bilo moguce normalno musicarenje vec DVE GODINE! To je kao da imas devojku koju nisi video dve godine. Sta radis? Ili menjas ili se ubijes, ili postanes homoseksualac. Dakle, momci, ili menjajte reku (temu) ili skocite u nju ili pocnite da pecate nesto drugacije.
ONO STO SE NEKAD ZVALO NISAVA NIKAD VISE NECEMO VIDETI

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Ovo nije tema o Nisavi i zato nema tupljenja o toj divnoj reci.
Skakavac je moja omiljena muva i to pogotovu za motanje. Secam se da sam jednom osvojio drugo mesto na takmicenju sa skakavcem a sledece godine opet usao u top 3 sa drugom kreacijom. Sliku skakvaca postavicu sutra!
Salut

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ah ne mogu da odolim a da i ja bleknem par reči o skakavcu. Nažalost nemam ni jednoga. No, svi znste muhu šaš. Vezanog na udici dužeg vrata sa zelenim krilcima i nešto mašte dobijate skakavca ubicu. Moram da se potrudim napraviti zelena krilca za šaša. Znam ima i smeđih skakavaca, ali ja želim zelenog :)

Čitamo se, salut :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
posto mi nije uspelo zelenog evo jednog ovakvog, ovo su neke moje kombinacije koje sam vremenom nadograđivao i napavio mix skakavca. Inace volim ga raditi u zelenoj boji :) Tako mi se više sviđa :)

malo mi mutna slika...ali vidite barem osnovno  :hammer:
Morat cu s vremenom kupiti bolji digitalac, sa ovim moram sto puta slikati za jednu sliku, a ne da se mi uvek!

Prilozi

• 90_44a03d5553a1a.jpg
    90_44a03d5553a1a.jpg
    54,5 KB · Pregleda: 317

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
A ovo je moj izbor za krupnog klena,sta kazete..

Prilozi

• DSCF0863.jpg
    DSCF0863.jpg
    67,8 KB · Pregleda: 381

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
P.S.

Na slici se ne vidi abdomen skakavca,tako da ne mozete da vidite koje sam boje za telo koristio,ali ovaj skakavac besprekorno pliva,i ubitacan je za klena.

Pozdrav.

Masic

M

Mr.Zakula

Guest
Masic,ovo je odlichan skakavac!I ja sam pravio milion puta takve varijacije sa srnecom dlakom,uvek su se dobro pokazivale.Posebno mi se svidja sto si mu stavio kratke noge od,pretpostavljam,curke??!E,kada slikam,videces mog,na istu foru izradjenog skakavca samo od raznobojne srnece dlake...Ubica klenova...Svidece ti se 100%.

Peace!!

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
Ne,nije curka.Kada slikas postavi..Najveci "problem" kod ovog skakavca je da on dobro pliva,znaci ako mu se glava dobro formira,razloga za brigu nema.

Bice ubica..

gasa

Junior member
Učlanjen(a)
04.03.2006.
Broj reagovanja
0
Sećam se da sam na Visocici razbio klena kod Paklestice na sivog skakavca bilo je mnogo uzbudljivo pogotovu uvece kad su za njim poceli da se dizu krupni klenovi.

M

Mr.Zakula

Guest
Po meni jedan od mojih najboljih skakavaca....Mnogo ga agresivno napadaju klenovi!!Na ovu "dzamutku" od muve sam kacio i klencice velichine dlana!!Dosta dobro pada na vodu,i shto je najvaznije pljuska skoro kao bambula...Iritiranje!!

Prilozi

• Deer Head Hopper.jpg
    Deer Head Hopper.jpg
    22,3 KB · Pregleda: 308

Laza

Senior member
Učlanjen(a)
25.02.2006.
Broj reagovanja
0
dosao sam do jednog primerka, skakavca kao na Masicevoj slici, mozda zato sto ga je Masic i radio . . . :)
beprekoran je za klena, posebno sam imao srece sa njim na Dunavu

Vrh Dno