Skakavac

• Začetnik teme Mr.Zakula
  • Datum pokretanja

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Necu da vredjam, ali moram da kazem da ovako nabreklog skakvca kao sto je Zakulin nisam video! Ko zna mozda je to od kise.

M

Mr.Zakula

Guest
Eeee,shumadinac,kad bi znao kako lovi taj skakavac,nishta ti ne bi bilo chudno,shto je tako nabreko!!!Jer si video onu Mixovu zutu "krstashku" bambulu??Shta mislish,zashto ona lovi??Shto lichi na bubu ili skakavca??Moj skakavac je nabreko,zato shto ima balzu ispod zutog shenil tela...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Uuuuuu znaci nije Mix jedini Djepeto u Nisu, ima i dugih koji znaju da prave Pinokia? :hammer:

Sta kazete na moju novu kreaciju? :lol:

Prilozi

• pinokio-j02.jpg
    pinokio-j02.jpg
    25,1 KB · Pregleda: 171

Amos

Senior member
Učlanjen(a)
20.03.2006.
Broj reagovanja
0
Da znas Zakula da je to dobra ideja... Ja radim skakavca od policelona, ali ponekad krupan klen oce na povrsinu samo kad mu iznad glavudze dooobro pljusne, a za to je tvoja kreacija idealna.

flydoc

Junior member
Učlanjen(a)
03.05.2006.
Broj reagovanja
0
Nije Drvo :hammer:

Prilozi

• 82_451d7c77ba124.jpg
    82_451d7c77ba124.jpg
    40,2 KB · Pregleda: 324
M

Mr.Zakula

Guest
To je poliuretan fly doc...Probao sam jednput takvog skakavca,i bacio ga u kantu!Svaki klen,koji je video ovog skakavca,obisho ga je ko kisha oko Kragujevca!!Uvrce predvez,i nema prirodno ponashanje skakavca...Suvishe je erektilan!!Ja bi ga zakachio ,ali na sheshir.

flydoc

Junior member
Učlanjen(a)
03.05.2006.
Broj reagovanja
0
heheh....kad se sretnemo na vodi razuvericu te, to sto si cuo od nekog ko nije kompetentan u ovom hobiju je bezvredna informacija.
A da, nije poliuretan.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ovaj vranjanski skakavac jeste papucar, ali dobro izgleda i dobro imitira skakavca. Odlicna muva, Flydoc.
Ja ne volim da se zezam sa muvama koje imaju ovolike noge kad lovim klena, ali voleo bih da probam ovog vranjanskog skakavca. Moram prvo da probam, pa da kritikujem. Iako ne volim papucarenje, ovaj novi nacin upotrebe policelona, sa oblikovanjem i farbanjem je za pohvalu.

Vrh Dno